ESDAP (Campus Ondara)

ESDAP (Campus Ondara)

Campus, seus i serveis

L'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara és un centre públic amb una dilatada trajectòria en l'ensenyament de les Arts.

El centre disposa d'una àmplia infraestructura de serveis i equipaments com són una aula d'audiovisuals per a conferències i activitats afins, una biblioteca especialitzada en Art i Disseny, una sala d’exposicions i diversos tallers específics (ceràmica, escultura, forja, fotografia artística, pintura, revestiments murals, talla en pedra i tèxtil). Igualment disposa d’espais de dibuix artístic i tècnic, maquetisme i il·lustració, així com d’aules-taller d'informàtica amb connexió ADSL a Internet i altres recursos de noves tecnologies. 

L'oferta educativa del centre es diversifica en disciplines i nivells formatius impartits per un professorat especialitzat en les corresponents àrees d'Art i Disseny. Pel que fa als serveis de l’alumnat, cal esmentar l'associació d’alumnes (ASSO) i els serveis de reprografia, consergeria i bar. El centre ofereix diferents tipus d'estudis que es s'hi poden cursar. 

    ESDAP (Campus Ondara)
  • ESDAP (Campus Ondara)
    Plaça del Centenari25300 Tàrrega (Lleida)
Altres centres que poden interesar-te