Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger

Descripció del centre

L'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara és un centre públic amb una dilatada trajectòria en l'ensenyament de les Arts.

El centre disposa d'una àmplia infraestructura de serveis i equipaments com són una aula d'audiovisuals per a conferències i activitats afins, una biblioteca especialitzada en Art i Disseny, una sala d’exposicions i diversos tallers específics (ceràmica, escultura, forja, fotografia artística, pintura, revestiments murals, talla en pedra i tèxtil). Igualment disposa d’espais de dibuix artístic i tècnic, maquetisme i il·lustració, així com d’aules-taller d'informàtica amb connexió ADSL a Internet i altres recursos de noves tecnologies. 

L'oferta educativa del centre es diversifica en disciplines i nivells formatius impartits per un professorat especialitzat en les corresponents àrees d'Art i Disseny. Pel que fa als serveis de l’alumnat, cal esmentar l'associació d’alumnes (ASSO) i els serveis de reprografia, consergeria i bar. El centre ofereix diferents tipus d'estudis que es s'hi poden cursar. 

Característiques

Experiència
Trobem els seus orígens l'any 1777, quan la societat Econòmica d'Amics del País de Tàrrega fundà l'escola, que un segle i mig més tard (any 1933) rep l'oficialitat del govern de la Segona República sota la denominació d'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics. D’ençà del final de la guerra civil espanyola, l'escola ha funcionat amb continuïtat fins ara. L'edifici actual entrà en funcionament l'any 1989 i es troba emplaçat a la Plaça del Centenari, s/n de la ciutat de Tàrrega.
Model educatiu
Presencial

Campus i seus

ESDAP (Campus Ondara)
Plaça del Centenari 25300 Tàrrega (Lleida)

Altres centres que et poden interessar

X