Serveis

Beques
Borsa de treball

Descripció del centre

Foment Formació és el centre de formació de Foment del Treball (Confederació d'Organitzacions Empresarials i Empreses de Catalunya), ubicat al centre de Barcelona.

Ens avalen el prestigi de la major organització empresarial de Catalunya i l'experiència de més de 30 anys d'oferir formació pràctica i directament aplicable al llocs de treball. Disposem de professors de constatada experiència, professionals actius en exercici.

Som un centre de formació que, per la seva vinculació a la principal organització empresarial de Catalunya, coneix la realitat empresarial i en conseqüència ofereix una formació directament aplicable a les necessitats reals dels equips professionals de les empreses.

Al centre de Barcelona, disposem per al confort de l'alumnat i la millor pràctica docent d'unes instal·lacions modernes, ben comunicades i amb uns horaris amplis adaptats a qualsevol necessitat.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Al centre de Barcelona, disposem d'unes instal·lacions modernes, ben comunicades i amb uns horaris amplis adaptats a qualsevol necessitat per al confort de l'alumnat i la millor pràctica docent.
Què ofereix aquest centre
Detectem les necessitats específiques de cada empresa i, mitjançant la formació, oferim solucions per satisfer-les.
Ens dirigim a empreses i professionals a través de la formació, per millorar la gestió i la producció dels seus serveis.
Utilitzem un model de formació, on les empreses i les persones assoleixen els seus objectius de creixement professional.
Vam aconseguir que les empreses i treballadors millorin i desenvolupin negocis competitius i sostenibles.
Foment Formació té present que un dels punts forts per tenir èxit i ser un dels millors centres de formació és el EQUIP HUMÀ que el forma.
L'equip és jove i dinàmic, seriós i atent a les necessitats del món empresarial i té com a objectiu final la satisfacció del client en qualsevol servei que oferim. Per aquest motiu treballem amb la màxima eficàcia per tenir un elevat nivell de qualitat i aconseguir les metes que tenim fixades.
Som un grup cohesionat, col·laboratiu, il·lusionat i responsable. Altament qualificats en les tasques que desenvolupem. No obstant això, ens estem formant constantment per ser un millor equip humà tant com a persones com a professionals. Compromesos amb els objectius de Foment Formació.
Tenim una llarga experiència en els serveis que oferim i ens adaptem al món laboral actual.
Estem compromesos amb el teu futur professional.
VISIÓ
Foment Formació és un centre de formació que, per la seva vinculació a la principal organització empresarial de Catalunya, coneix la realitat empresarial i en conseqüència ofereix una formació directament aplicable a les necessitats reals dels equips professionals de les empreses.

Cursos més populars

Campus i seus

Foment Formació
Avinguda Francesc Cambó, 10 08003 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Foment Formació
X