Cursos des de
128€ - 290€

Titulacions

9
1 Oficials 11%
8 Propies 89%

Metodologies

1
9 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Foment Formació

Foment Formació

Sol·licita més informació
Foment Formació
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

Foment Formació és el centre de formació de Foment del Treball (Confederació d'Organitzacions Empresarials i Empreses de Catalunya), ubicat al centre de Barcelona.

Ens avalen el prestigi de la major organització empresarial de Catalunya i l'experiència de més de 30 anys d'oferir formació pràctica i directament aplicable al llocs de treball. Disposem de professors de constatada experiència, professionals actius en exercici.

Som un centre de formació que, per la seva vinculació a la principal organització empresarial de Catalunya, coneix la realitat empresarial i en conseqüència ofereix una formació directament aplicable a les necessitats reals dels equips professionals de les empreses.

Al centre de Barcelona, disposem per al confort de l'alumnat i la millor pràctica docent d'unes instal·lacions modernes, ben comunicades i amb uns horaris amplis adaptats a qualsevol necessitat.

    Foment Formació
  • Foment Formació
    Avinguda Francesc Cambó, 1008003 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te