Serveis

Biblioteca
Campus virtual

Descripció del centre

Som l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona. Amb l'esperit de servei a la societat, la nostra missió és donar continuïtat formativa a les persones perquè aquestes puguin complir els seus objectius de desenvolupament professional i personal, així com ajudar les empreses i organitzacions a millorar la seva competitivitat a través de la gestió del coneixement.
 
La nostra oferta i el nostre model
 
El model formatiu s'ha transformat al ritme en què ho fan les necessitats de la societat. Amb un enfocament innovador, obert a la participació i amb l'objectiu que l'alumne adquireixi l'experiència que busca en programes realment ocupables, posem al teu abast una formació de qualitat que busca sempre l'excel·lència acadèmica no només en la metodologia i el rigor dels continguts, sinó també en la flexibilitat, la versatilitat i la màxima facilitat per fer-la accessible i compatible amb les exigències professionals i la vida personal dels nostres participants.
 
L'oferta formativa de l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona engloba un ampli ventall de disciplines del coneixement, amb modalitats presencials, semipresencials o no presencials (on-line).
 
D'altra banda, oferim solucions per a empreses i administracions públiques en l'àmbit de la gestió del coneixement orientant-ho a resultats i millora de la competitivitat. 

Campus i seus

IL3 - Universitat de Barcelona
Ciutat de Granada, 131 08018 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

IL3 - Universitat de Barcelona
X