Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Serveis d’orientació

Descripció del centre

El centre privat MasterD, creat el 1994 a Saragossa, pertany a un grup educatiu líder en formació oberta a Espanya, que compta amb una acadèmia d'oposicions amb més de 20 anys d'experiència en la preparació d'oposicions. Cada any més de 30.000 alumnes estudien en els centres MasterD.
 
Una sèrie de principis i valors guien el dia a dia del grup, sempre amb el denominador comú de voler ajudar l'alumne a aconseguir els seus objectius en el menor temps possible. A tall d'exemple, alguns d'aquests principis i valors serien: La millora contínua, la presa de decisions basades en dades concretes, el treball en equip, la transparència en la comunicació, etc.
Es tracta, també, d'un grup compromès amb la societat i el medi ambient, de manera que totes les seves accions busquen tenir un impacte positiu en la societat, i minimitzar l'impacte que la seva activitat pugui ocasionar.

MasterD ofrece las mejores garantías de a nivel empresarial, académico, profesional y legal. Los productos y servicios ofrecidos por MasterD cumplen con los estándares de calidad y medioambientales internacionales exigidos por AENOR. El Grupo cuenta con los certificados de calidad ISO 9001, IQNET, ISO14001 y el Sello de Excelencia Europea EFQM: 400+. Además, Bureau Veritas certifica a Master-D como empresa saludable.
 
El grup MasterD té en el seu haver-hi una sèrie de certificacions que garanteixen la seva qualitat:
• AENOR, ISO, IQNET, EFQM
• Registre Estatal d'Entitats de Formació del Servei Públic Estatal d'Ocupació
• El Grup MasterD està adscrit a les juntes arbitrals de consum de: Burgos, Aragó, Andalusia, Illes Balears, Catalunya, Euskadi, C. de Madrid, Comunitat Valenciana, Navarra, Cantàbria, Astúries, Regió de Múrcia.

Des del moment de la seva creació, MasterD ha establert aliances estratègiques amb empreses, col·lectius i associacions sempre amb la finalitat de millorar en la consecució de l'objectiu del grup. Algunes de les empreses, institucions o associacions amb les quals es treballa actualment són: C & C Acadèmia Llongueras, Grup Barceló, Grup Quirón, Grup Sol Meliá, Sector Fitness European Academy (SEA), Siemens, Sindicat Unificat de Policia (SUP), Tryp Hotels , etc.
A més, MasterD és una empresa compromesa amb el seu entorn i amb la millora de la societat, el que l'ha portat a obtenir el Segell de Responsabilitat Social d'Aragó.
 
Dins el grup, MasterD Oposicions és un centre especialitzat en la preparació de les proves per a totes les àrees d'ocupació pública, des de sanitat fins cossos de seguretat de l'estat.
La metodologia del centre es basa en la formació oberta, un tipus de metodologia que combina la formació online i la formació presencial en un dels 25 centres i acadèmies d'oposicions, que MasterD té en les principals ciutats espanyoles.
MasterD també ofereix la possibilitat de formar-a distància, a través d'una preparació totalment online i l'ajuda d'un tutor personal.
El professorat del centre es caracteritza per unir formació universitària i experiència docent, per tal de garantir els millors resultats dels alumnes en la superació de les proves, amb l'obtenció de puntuacions superiors al 8 sobre 10.
Tot això amb l'objectiu que l'opositor obtingui la seva plaça en l'Administració Pública en el menor temps possible.

Els avantatges principals de MasterD Oposicions es poden resumir en els següents punts:
• Campus Virtual d'última generació.
• Garantia d'aprovat.
• Formació semipresencial ia distància.
• Sistema d'estudi personalitzat que s'adapta les necessitats de cada alumne.
• Simulacres d'exàmens oficials.
• Preparadors / entrenadors i tutors especialitzats.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
• MasterD Oposicions prepara per a les proves de totes les àrees d'ocupació pública.
• El centre treballa amb una metodologia innovadora, la formació oberta, que inclou diverses metodologies docents combinades amb solucions tecnològiques del centre:
o Tutors especialitzats.
o Entrenador personal especialitzat.
o Sistema p 8.10
o Campus virtual d'última generació.
o Classes en directe
o Sistema d'estudi personalitzat adaptat a les necessitats de cada alumne.
o Simulacres d'exàmens oficials.
o Una app pròpia que permet aprendre jugant.
• MasterD posa a disposició dels alumnes OpoBusca el primer cercador d'oposicions a Espanya, i Opositor.com, la comunitat d'opositors a Espanya.
• El personal docent està compost per professionals qualificats i amb experiència docent, que acompanyen l'alumne durant tota la seva formació.
• Temaris actualitzats.
MasterD posseeix un canal de televisió en obert amb emissió 24 h.
El Grup MasterD disposa de serveis d'orientació laboral amb l'objectiu de que cada alumne pugui treballar en l'àmbit en el qual s'ha estat formant. Entre aquests serveis destaca el Tabe, un taller perquè l'alumne pugui conèixer el seu perfil professional, resoldre dubtes sobre la recerca de feina, i estratègies per superar una entrevista de treball. També facilita la realització de pràctiques en una de les 6.000 empreses amb les que col·labora. A més, disposa d'una exclusiva bossa d'ocupació exclusiva per als seus alumnes.
MasterD col·labora amb empreses, centres de formació, universitats i institucions de tot el món
Experiència
MasterD té una experiència de més de 20 anys en la preparació d'oposicions a tot Espanya, el que significa que ha ajudat a milers d'alumnes a aconseguir el seu objectiu de preparar oposicions i així obtenir un lloc de treball fix en el Sector Públic. De fet, els alumnes del centre obtenen puntuacions superiors al 8 sobre 10 a la superació de les proves.
Requisits d'admissió
Varien en funció de donada oposició.
Què ofereix aquest centre
El centre MasterD Oposicions porta més de 20 anys treballant com a acadèmia de preparació d'oposicions, de manera que compta amb una dilatada experiència en la formació d'opositors.
La metodologia del centre es basa en la formació oberta (metodologia que combina la formació online i la formació presencial en un dels 25 centres i acadèmies d'oposicions en territori espanyol), i en la formació a distància (a través d'una preparació en línia i l'ajuda d'un tutor personal).
Per superar les proves físiques hi ha un sistema d'entrenament personal Trainer 360.
El professorat del centre es caracteritza per la seva formació universitària i experiència docent, per tal de garantir els millors resultats dels alumnes en la superació de les proves, amb l'obtenció de puntuacions superiors al 8 sobre 10.
Els centres presencials han estat renovats per poder oferir als alumnes un millor servei, més complet i a l'avantguarda en la tecnologia utilitzada en l'entorn laboral real.
Perquè l'alumne pugui assolir de la manera més ràpida i fàcil el seu objectiu final, és a dir trobar feina, MasterD posa a disposició de cada alumne els següents serveis:
• Servei d'orientació laboral.
• Pràctiques en empreses: acords amb més de 6000 empreses de diferents sectors.
• Borsa de treball.
Pel que fa a oferta formativa MasterD Oposicions prepara oposicions dels següents àmbits:
• Oposicions Administració, Justícia, Hisenda i UE
• Oposicions cossos de seguretat.
• Oposicions Serveis de Salut
• Oposicions Educació
• Altres oposicions i titulacions
A qui es dirigeix
Els cursos preparatoris d'oposicions de MasterD Oposicions estan dirigits a aquelles persones que volen preparar-se per a les proves de totes les àrees d'ocupació pública.

Cursos més populars

Campus i seus

Instal·lacions
MasterD compta amb 25 centres repartits en les principals ciutats d'Espanya, on es poden realitzar diferents tallers pràctics per a la preparació de les oposicions.
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
X