Cursos des de
consultar preu

Titulacions

46
0 Oficials 0%
46 Propies 100%

Metodologies

2
0 Presencials 0%
46 On-line 100%
46 Semi presencials 100%
0 A distància 0%
MasterD Oposiciones

MasterD Oposiciones

Sol·licita més informació
MasterD Oposiciones
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
El centre privat MasterD, creat el 1994 a Saragossa, pertany a un grup educatiu líder en formació oberta a Espanya, que compta amb una acadèmia d'oposicions amb més de 20 anys d'experiència en la preparació d'oposicions. Cada any més de 30.000 alumnes estudien en els centres MasterD.
 
Una sèrie de principis i valors guien el dia a dia del grup, sempre amb el denominador comú de voler ajudar l'alumne a aconseguir els seus objectius en el menor temps possible. A tall d'exemple, alguns d'aquests principis i valors serien: La millora contínua, la presa de decisions basades en dades concretes, el treball en equip, la transparència en la comunicació, etc.
Es tracta, també, d'un grup compromès amb la societat i el medi ambient, de manera que totes les seves accions busquen tenir un impacte positiu en la societat, i minimitzar l'impacte que la seva activitat pugui ocasionar.
 
El grup MasterD té en el seu haver-hi una sèrie de certificacions que garanteixen la seva qualitat:
• AENOR, ISO, IQNET, EFQM
• Registre Estatal d'Entitats de Formació del Servei Públic Estatal d'Ocupació
• El Grup MasterD està adscrit a les juntes arbitrals de consum de: Burgos, Aragó, Andalusia, Illes Balears, Catalunya, Euskadi, C. de Madrid, Comunitat Valenciana, Navarra, Cantàbria, Astúries, Regió de Múrcia.

Des del moment de la seva creació, MasterD ha establert aliances estratègiques amb empreses, col·lectius i associacions sempre amb la finalitat de millorar en la consecució de l'objectiu del grup. Algunes de les empreses, institucions o associacions amb les quals es treballa actualment són: C & C Acadèmia Llongueras, Grup Barceló, Grup Quirón, Grup Sol Meliá, Sector Fitness European Academy (SEA), Siemens, Sindicat Unificat de Policia (SUP), Tryp Hotels , etc.
A més, MasterD és una empresa compromesa amb el seu entorn i amb la millora de la societat, el que l'ha portat a obtenir el Segell de Responsabilitat Social d'Aragó.
 
Dins el grup, MasterD Oposicions és un centre especialitzat en la preparació de les proves per a totes les àrees d'ocupació pública, des de sanitat fins cossos de seguretat de l'estat.
La metodologia del centre es basa en la formació oberta, un tipus de metodologia que combina la formació online i la formació presencial en un dels 25 centres i acadèmies d'oposicions, que MasterD té en les principals ciutats espanyoles.
MasterD també ofereix la possibilitat de formar-a distància, a través d'una preparació totalment online i l'ajuda d'un tutor personal.
El professorat del centre es caracteritza per unir formació universitària i experiència docent, per tal de garantir els millors resultats dels alumnes en la superació de les proves, amb l'obtenció de puntuacions superiors al 8 sobre 10.
Tot això amb l'objectiu que l'opositor obtingui la seva plaça en l'Administració Pública en el menor temps possible.

Els avantatges principals de MasterD Oposicions es poden resumir en els següents punts:
• Campus Virtual d'última generació.
• Garantia d'aprovat.
• Formació semipresencial ia distància.
• Sistema d'estudi personalitzat que s'adapta les necessitats de cada alumne.
• Simulacres d'exàmens oficials.
• Preparadors / entrenadors i tutors especialitzats.
    MasterD Oposiciones
  • Barcelona
    Valencia, 79-8108029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te