Descripció del centre

El Amaisys Training center es constitueix com un espai d'intercanvi de coneixement e innovació destinat a professionals de l'entorn tecnològic industrial i de la edificació.

La nostra oferta formativa inclueix programes certificats a nivell europeu i serveis de formació continuada dirigits a profesionals que desitgen tant especialitzar-se i cumplimentar els seus coneixements teòrics com potenciar les seves habilitats directives i de gestió. A més, oferim una amplia gama de possibilitats, els nostres cursos s'ofereixen en diverses modalitats:

- Formació presencial estàndar:
S'imparteix a qualsevol dels centres oficials de Nechi group

- Formació online:
Cursos tutoritzats a realitzar des de casa, fàcilment a través d'internet. Amb la possibilitat de sessions de reforç presencials per a realitzar exàmens, pràctiques i/o consultes.

- Formació personalitzada: 
Formació "in-company", programes de formació estàndar adaptats a la realitat del negoci i a la seva cultura. Cursos totalment disenyats a mesura dels objectius i de les necessitats de cada companyia per tal de potenciar tant els coneixements com les habilitats del seus professionals.

Campus i seus

Nechi Group - Amaisys Training Center
Pau Claris, 180 7º5ª 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X