Curs de Cambrer Professional adaptat a el Certificat de Professionalitat

1032 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs de Cambrer Professional adaptat a el Certificat de Professionalitat
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Curso de Camarero Profesional (Ajustado al Certificado de Profesionalidad).
Compromiso del centro:
  • Favorecer el proceso del alumnado, generando oportunidades de crecimiento tanto en lo personal como profesional.
  • Por eso, además de realizar prácticas en empresas, donde te verán, te conocerán y valorarán tu implicación, si tu actitud es la mejor podrán llegar a contratarte.
  • También formarás parte de una bolsa de empleo con importantes empresas que buscan personas como tú. La bolsa de empleo es un servicio totalmente gratuito, donde se te ayudará a mejorar tu Curriculum Vitae, resaltando tus habilidades para que te sea más fácil encontrar el trabajo de tus sueños.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Objectius

• Formar el treballador per a la preparació i muntatge de l'àrea de bar / cafeteria, seguint les normes establertes, amb la finalitat de prestar els serveis amb la màxima qualitat i rendibilitat.
• Aconseguir que el treballador actualitzi els seus coneixements segons les noves tendències dels consumidors.
• Realitzar projectes de viabilitat senzills d'un bar-cafeteria; utilitzant els canals d'informació existents per a la constitució i posada en marxa de petites empreses; analitzant sistemes d'aprovisionament d'aliments i begudes; desenvolupant els sistemes i processos de gestió i control necessaris per a l'exercici de l'activitat de bar-cafeteria.
• Capacitar els treballadors per a l'exercici de les funcions de nivell bàsic en matèria de prevenció de riscos laborals dins de les empreses dedicades a el sector de l'hostaleria.
• Dotar els alumnes amb el coneixement de l'vocabulari específic de sector d'hostaleria i la gramàtica bàsica de la llengua anglesa, que els permetin resoldre situacions laborals en aquest idioma.
• Pràctiques en empresa.
• El centre t'ajudarà a que posis en pràctica tots, o gran part dels coneixements teòrics adquirits, en empreses, no només perquè puguis completar la teva formació si no que a més puguis certificar experiència en el sector en què t'has format.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs de Cambrer Professional adaptat a el Certificat de Professionalitat
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X