Curs de Cocteleria Internacional

1086 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
European Bartender School
Curs de Cocteleria Internacional
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El Curs de Cocteleria Internacional és el millor programa de bartending del món. El curs s'ha dissenyat per formar barmans segurs de si mateixos i molt preparats en un curt espai de temps. Els cursos han transformat més de 70.000 estudiants en talentosos bàrmans. Quan completes la formació d'EBS, obtindràs un certificat reconegut a nivell mundial, i accés a una plataforma d'ocupació exclusiva, EBS MatchStaff, on trobaràs les millors oportunitats de treball del sector.
Els cursos et permetran adquirir competències molt valuoses, viatjar pel món, fer amics per a tota la vida i guanyar confiança, a banda i banda de la barra. En els darrers 20 anys, s'ha anat analitzant i actualitzant el curs perquè s'ajusti a les pràctiques actuals i sempre mantenint l'alt nivell d'excel·lència pel que es coneix el centre.

Temari

El Curs de Cocteleria Internacional de quatre setmanes es divideix en quatre mòduls principals: Pràctica de barra, classes magistrals, flair i free pour.
Quan acabi el curs, comptaràs amb les habilitats i la confiança necessàries per treballar a qualsevol bar del món i que sembli que fa anys que ho fas.
Pràctica de barra: Com diu la dita, la pràctica fa el mestre. Practicaràs cada dia a unes estacions de bar específiques, preparant fins a 100 còctels en un entorn de bar real. Durant les quatre setmanes que estiguis a EBS, faràs tants còctels com un bàrman comú en sis mesos. Al final, et sentiràs molt còmode a qualsevol barra de qualsevol bar del món.
Classes magistrals: Per ser un bàrman de categoria, no només compten els coneixements pràctics. Has de conèixer a fons què porta cada got, des de cerveses i vins fins a licors bàsics i combinats. Aquest mòdul us permetrà conèixer bé el producte i la història del bartending.
Flair: No cal saber flair per preparar un gran còctel. Però per als clients, unes rutines sorprenents poden suposar la cirereta del còctel Manhattan (i per a tu, una propina extra). Aquest programa excel·lent, dissenyat pel diverses vegades campió del món de flair Tom Dyer, t'ensenyarà a muntar un espectacle amb ampolles, utensilis de bar i una mà ferma.
Free Pour o abocament lliure Alguna vegada t'has preguntat per què alguns barmans poden fer abocament lliure de vuit copes en dos minuts i aconseguir que sembli fàcil? D'acord, es compartirà amb tu aquest secret, només reservat per als professionals. En aquest mòdul aprendràs a abocar eficientment amb precisió, rapidesa i confiança, i sense fer servir el jigger

Requisits

Experiència no requerida.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Cada dia se t'examinarà de les sis receptes de còctels que hagis après a classe el dia anterior. Així t'aniràs preparant per als exàmens de final de curs. Hi haurà un examen pràctic de free pour, una rutina de flair, una prova de recepta de còctel i un examen de pràctica de barra. Per aprovar el curs, heu de treure una puntuació global del 75%. Quan aprovis, reconegut a tot el món i molt ben valorat pels equips de selecció de personal.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès Espanyol Alemany Italià Francès Neerlandès Danès Suec

Durada

Durada: 4 setmanes.

Objectius

El Curs de Cocteleria Internacional, dissenyat per experts en bartending, et dotarà de les competències necessàries per convertir-te en un bàrman segur de si mateix en només 4 setmanes. També s'ofereixen una sèrie de cursos perquè millorin les teves habilitats. A EBS, no només aprendràs l'art del bartending, sinó que també gaudiràs d'una experiència única a la vida. Els més de 70.000 graduats en poden donar fe.

Titulació obtinguda

Quan completes la formació d'EBS, obtindràs un certificat reconegut a nivell mundial, i accés a la plataforma d'ocupació exclusiva, EBS MatchStaff.

Preu

Consulteu el preu
Entre 1900 i 2500 euros.

Avantatges del curs

Un cop graduat, tindràs accés sense cost de per vida a EBS Matchstaff. Gràcies a això seràs el primer a la cua per obtenir les millors ofertes laborals del sector. Una plataforma online exclusiva et posarà en contacte amb els millors bars, restaurants i clubs del món, donant-te centenars d'oportunitats laborals interessants. El que aconseguiràs amb el Curs de Cocteleria Internacional... Una experiència de quatre setmanes en una de les nostres més de 25 destinacions a tot el món Sis hores de classe al dia, de dilluns a divendres. Instructors formats especialment a l'acadèmia d'instructors d'EBS Classes magistrals amb experts al sector Un manual de bartending dissenyat per barmans reconeguts mundialment Un paquet informatiu en vídeo previ al curs Un certificat reconegut de forma global Accés de per vida a la nostra plataforma laboral online, EBS MatchStaff L'opció d'allotjar-te al nostre allotjament EBS

Borsa de treball

Exclusiva plataforma de treball per als graduats del centre.

Professorat

El curs ho han dissenyat experts en bartending de fama mundial, que garanteixen que els estudiants reben una formació incomparable amb cap altra escola de bartending.
Curs de Cocteleria Internacional
European Bartender School
Campus i seus: European Bartender School
European Bartender School
C/ Sepúlveda, 143, A1 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X