Màster en Seguretat i Qualitat Alimentària

Descripció

Màster presencial a Barcelona de Seguretat i Qualitat Alimentària.

Temari

1. Reglamentació legal general de la indústria alimentària (18 hores).
2. Sistemes de qualitat i seguretat alimentària (28 hores).
3. Higiene industrial aliments (20 hores).
4. Microbiologia.
5. Bromatologia (32 hores).
6. Estudis de vida útil en aliments (10 hores).
7. Complements alimentaris, nous aliments, aliments dietètics (16 hores).
8. Part pràctica en IUC.

Destinataris

S'adreça a llicenciats o graduats en farmàcia, química, biologia, tecnologia d'aliments i agrònoms, o persones relacionades amb l'àmbit alimentari.
L'alumne aprendrà la normativa, cada vegada més exigent en seguretat, qualitat i fabricació d'aliments.

Durada

Inici: 1 febrer 2017. 300 hores teoricopràctiques en IUCT. 400 hores de pràctiques en empresa. 200 hores treballs pràctics personalitzats. 150 hores memòria pràctiques d'empresa o descripció del projecte.

Pràctiques

Pràctiques en empresa o projecte (400 h). Per a les sessions pràctiques al laboratori s'haurà de portar bata i ulleres de seguretat.

Promocions

Inclou el curs d'Aproximació al Món de l'Empresa (20 h), a realitzar de manera voluntària. Consultar dates i horaris.

Professorat

Coordinador del màster: Dr. Julio Palomar (Director de la Unitat de Negoci de Salut i Alimentació de IUCT).
Campus i seus: Institut Universitari de Ciència i Tecnologia
Institut Universitari de Ciència i Tecnologia
Álvarez de Castro, 63 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X