Curs de Preparació Prova accés Cicle Formatiu de Grau Superior

1024 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aula Mestre
Curs de Preparació Prova accés Cicle Formatiu de Grau Superior
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

Descripció de la prova:

La prova consta de dues parts, la comuna i l'específica. A Aulamestre et preparem la part comuna que consta de les següents matèries:

Part comuna:

-          Llengua catalana

-          Llengua castellana

-          Matemàtiques

-          Llengua estrangera (anglès, francès o alemany). Aulamestre ofereix l'anglès.



La part específica comprèn continguts de les matèries corresponents al Cicle formatiu a què es vol accedir. Cal veure, en cada cas, les assignatures específiques que cada branca inclou i escollir dues. Es pot sol·licitar l'exempció d'aquesta prova en el cas de poder acreditar experiència laboral o bé haver fet tasques de voluntariat  d'1 any en el sector professional del cicle al què es vol accedir, tenir un títol de tècnic del mateix grup d'itineraris que el cicle a què es vol accedir...

També es pot demanar l'exempció de la prova de llengua catalana en el cas de residir a Catalunya fa menys de dos anys i no haver estudiat català durant l'escolarització.

Fases del procés:

La convocatòria surt publicada a finals de gener-principis de febrer,la inscripció a la prova es realitza durant el mes de març i l'examen té lloc al mes de maig. Només hi ha una convocatòria anual!



Metodologia:
Al llarg de la setmana es treballaran les  matèries de la part comuna. Les classes  són presencials i es realitzen  en grups reduïts per facilitar el treball i el seguiment individualitzat.

Aulamestre facilita tot el material necessari per preparar les proves que consta de material didàctic actualitzat de cada matèria.

Cada trimestre es dediquen unes sessions a repassar els continguts treballats i a realitzar models d'examen, aquest sistema facilita el seguiment per part dels alumnes que comencin el curs més tard. També hi ha la possibilitat d'anar realitzant tutories  personalitzades que ajudin als alumnes a resoldre dubtes,  donar assessorament,  ensenyar tècniques d'estudi, etc.

El curs de preparació  d'Aulamestre  t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre les diferents convocatòries i calendari d'inscripció, classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana amb professors/es amb experiència en l'àmbit docent, classes centrades en el treball d'aquells aspectes més pràctics i en la realització d'exercicis com els que trobem en els models d'examen ... No t'ho pensis més! Aulamestre t'obre les portes cap al teu futur!

Requisits

Si vols cursar un Cicle formatiu de Grau Superior i no tens la titulació necessària( títol de Batxillerat o equivalent) per poder accedir-hi directament pots preparar la prova d?accés.
Per poder presentar-se a aquesta prova cal:
- Tenir complerts els 19 anys o complir-los durant l'any en què es fa la prova.
- Tenir 18 anys o complir-los durant l'any en què es fa la prova i tenir un títol (o el resguard d'un títol) de tècnic o tècnica del mateix grup d'itineraris al qual pertany el cicle formatiu de grau superior pel qual fan la prova d'accés.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Curs de Preparació Prova accés Cicle Formatiu de Grau Superior
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X