Curs Professionalitzador de Gestió Administrativa (UOC)

Curs
On-line
270 hores
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!
La gestió administrativa ocupa un volum considerable de temps en l'àmbit de les empreses. Una gestió administrativa correcta contribueix extraordinàriament a la millora de l'eficàcia i l'eficiència, per la qual cosa disposar de personal preparat per a dur-la a terme és de vital importància per a les empreses. Un bon professional administratiu, a més dels coneixements tècnics, ha d'adquirir capacitats i habilitats de direcció i lideratge, motivació de l'equip, organització i capacitat comunicativa.

Temari

 • Coordinació i gestió d'equips de treball
 • Atenció al client
 • Organització de reunions i esdeveniments corporatius
 • Organització de viatges de negocis
 • Windows
 • Word
 • Excel
 • Access
 • PowerPoint
 • La comunicació en una organització
 • La comunicació interna de l'empresa
 • La comunicació externa de l'empresa
 • La comunicació amb l'Administració pública

Competències per a les quals et prepara el curs

Definir i aplicar l'operativa de l'exportació de productes i la implantació d'una empresa en un mercat exterior. Desenvolupar la gestió administrativa en les operacions d'importació/exportació i introducció/expedició de mercaderies. Organitzar i gestionar el procés de magatzematge i la distribució internacional de mercaderies més adequats segons les condicions. Identificar els procediments duaners de cada cas i gestionar els requisits de gestió duanera per a complir amb la legalitat. Identificar i gestionar el millor procediment bancari per a complir amb els requisits bancaris als quals han d'ajustar-se les transaccions internacionals.

Metodologia

Model formatiu de la UOC: Centrat en l'aprenentatge, la flexibilitat, l'accessibilitat i la col·laboració. Formació superior a la teva mesura: Tu tries les hores de dedicació i el contingut dels teus estudis. Diploma d'extensió universitària: Amb la garantia d'UOC X.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Data d'inici: 23 de febrer 2024.

Objectius

Aquest curs en línia de Comerç Internacional capacita per a exercir funcions de responsabilitat en el departament de comerç exterior o d'importació/exportació d'una pime, així com en empreses consignatàries, transitàries, operadors logístics, etc.
El titulat en formació superior serà capaç de contribuir al disseny de l'operativa per a l'exportació-importació per part de l'empresa i a la gestió de les operacions d'importació i exportació des dels seus diferents àmbits (transport, duanes i pagament) i aspectes (control, resolució d'incidències, etc.), assegurant el desenvolupament administratiu i la seva documentació.

Titulació obtinguda

Els estudiants que superin el curs en línia rebran un Certificat de Formació Contínua en Gestió Administrativa. Als estudiants que es matriculin en una titulació de grau de la UOC, se'ls farà el reconeixement acadèmic dels crèdits d'aquests cursos, en concepte de participació en activitats universitàries.

Borsa de treball

Borsa de Treball de la UOC: Ofertes de treball, informació pràctica, assessorament i molts avantatges més.

Tipus d'avaluació

40% Proves avaluació continua 33% Activitats dirigides 17% Treball individual 10% Treball final
Curs Professionalitzador de Gestió Administrativa (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede Central
Avinguda del Tibidabo, 39-43 08035 Barcelona
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Cursos més populars
X