Diploma d'Expert en Disseny Centrat en l'Usuari i Recerca

1031 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.590 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Disseny Centrat en l'Usuari i Recerca
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
12 crèdits
Preu 1.590 €

Descripció

El Diploma d'Expert en Disseny Centrat en l'Usuari i Recerca de la UOC constitueix el punt d'entrada al Disseny d'Interacció, l'Experiència d'Usuari (UX) i el Disseny Centrat a l'Usuari (DCU) com a disciplines orientades al disseny de productes interactius que contemplen les necessitats de les persones.

Per què estudiar el Diploma d'Expert en Disseny Centrat en l'Usuari i Recerca?
  • Et formaràs professionalment en el disseny de productes digitals interactius i seràs capaç d'apropar-los a les persones tenint en compte qui, per què, quan i on s'utilitzarà.
  • Coneixeràs diferents mètodes i tècniques del disseny centrat en l'usuari i se't proposaran aproximacions crítiques i especulatives al procés de disseny que permetin generar propostes divergents i afavoreixen una mirada crítica.
  • T'introduiràs a les metodologies de recerca amb usuaris i els seus principals mètodes i tècniques.

Temari

El Diploma d'Expert en Disseny Centrat en l'Usuari i Recerca de 12 crèdits s'estructura en un semestre i està format per les assignatures següents:
  • Disseny d'Interacció: Processos, Mètodes i Tècniques
  • Requisits d'usuari: investigació i anàlisi

Competències per a les quals et prepara el curs

Comprendre els processos, els mètodes i les tècniques pròpies del disseny d'interacció i saber aplicar-los al disseny, desenvolupament i avaluació de productes i serveis interactius, des d'una perspectiva centrada en les persones. Comprendre els factors humans que intervenen en tot procés d'interacció entre persones i tecnologia així com saber aplicar-los de manera adequada al disseny de productes i serveis interactius i les seves interfícies. Planificar i aplicar metodologies de recerca, modelatge i síntesi que permetin observar problemes, detectar oportunitats i definir objectius que liderin propostes de disseny que s'ajustin a les necessitats reals dels usuaris.

Destinataris

A qui s'adreça:
Aquest diploma d'expert s'adreça als perfils següents:
  • Informàtica i tecnologia Documentació, gestió de la informació i comunicació
  • Psicologia, ergonomia i factors humans
  • Disseny gràfic o de producte
  • Qualsevol altre perfil professional interessat a treballar en el disseny de productes digitals interactius, utilitzables i adaptats a l'usuari

Requisits

Requisits acadèmics:
  • Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de lexperiència professional següent:
  • 2 anys d'experiència a qualsevol àmbit professional.
Coneixements previs:
  • No es requereixen coneixements previs

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Inici: 24 de setembre 2024.

Objectius

  • Conéixer el disseny d'Interacció i l'experiència d'usuari (UX), els Aspectes humans i tecnològics que els configuren, les disciplines que hi intervenen i els Aspectes de disseny que fan de pont entre les persones i la tecnologia.
  • Conèixer el disseny centrat en l'usuari i saber-ho aplicar en el disseny, desenvolupament i avaluació de productes interactius.
  • Comprendre els aspectes i els factors humans que intervenen en tot procés interactiu entre les persones i la tecnologia.
  • Conèixer i saber aplicar els principals tècniques de recerca d'usuaris i captura de requisits, tant quantitatius com qualitatius.

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Consultor UX, Dissenyador UX. User Researcher o investigador en disseny centrat en les persones.

Promocions

  • Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Disseny Centrat en l'Usuari i Recerca
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X