Màster en Comunicació Corporativa & Digital

1020 Persones estan visitant aquest curs
Preu 16.000 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Comunicació Corporativa & Digital
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 16.000 €

Descripció

La digitalització i l'impacte de les xarxes socials en la nostra comunicació i notorietat de marca, entre altres factors, ens situen en un escenari cada vegada més innovador i complex. L'establiment d'una comunicació 100% bidireccional en la qual el ciutadà pot manifestar les seves inquietuds i opinions ha modificat la relació entre l'empresa, el seu públic objectiu i el seu entorn.
Davant el desenvolupament cultural de la comunicació i la diversitat dels sistemes d'accés a la informació des de múltiples plataformes (internet, smart tv, ràdio, smartphones, televisió) hem de ser cada vegada més creatius a l'hora de comunicar-nos i transmetre el nostre missatge.
El mercat està saturat d'informació, pel que és vital saber com destacar i posar en valor el que comuniquem. És imprescindible disposar d'una visió integradora de totes les tècniques i instruments de comunicació, per consolidar una bona estratègia a través de tots els canals que tenim al nostre abast.
El Màster en Direcció de Comunicació Corporativa està dissenyat per formar professionals de la comunicació que siguin originals, creatius i eficients en elaborar plans de comunicació, i que a més estiguin preparats tant per treballar en empreses i organitzacions com a agències de comunicació. Professionals capaços de perfeccionar les estratègies de Comunicació, Relacions Públiques i Publicitat d'una forma innovadora i, sobretot, adaptada als canals per on es mou el seu públic objectiu. Tot això amb la potenciació de la nostra reputació corporativa com a principal objectiu, cosa que empreses i consultores de comunicació identifiquen com a factor determinant per al creixement d'una organització en els propers anys.
Màster en Direcció de Comunicació Corporativa - Campus Barcelona:
Converteix-te en un professional de la comunicació. Destaca sobre els altres desenvolupant capacitats creatives i eficients per elaborar una estratègia de comunicació. El participant que completi amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Direcció de Comunicació Corporativa per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya. Per poder obtenir aquesta titulació cal complir els requisits sol·licitats prèviament.

Temari

Mòdul 1 - Direcció i Gestió en l'Organització
• Procés de planificació comercial i de màrqueting en les organitzacions
• Investigació de Mercats, Gestió de la Informació i Presa de Decisions
• Impacte financer de les decisions estratègiques
• Màrqueting en entorns digitals

Mòdul 2 - Direcció de Comunicació Corporativa
• Branding corporatiu
• Cultura corporativa

Mòdul 3 - Planificació Estratègica de Mitjans
• Direcció de comunicació
• Estratègies de comunicació
• Planificació de mitjans

Mòdul 4 - Minor
• Minor

Mòdul 5 - Treball de Fi de Màster

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Full Time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria: abril 2023.

Objectius

• Formar directors de comunicació que integrin les tècniques i eines de comunicació corporativa en l'estratègia d'empresa.
• Aprofundir en la correcta gestió de la imatge, publicitat i identitat corporativa.
• Dissenyar estratègies de comunicació eficients per a organitzacions que es desenvolupen en àmbits de gran competitivitat econòmica i diversitat cultural.
• Capacitar al participant per exercir influència en les opinions, aptituds i conductes dels públics interns i externs de l'organització.
• Establir les bases necessàries per configurar una cultura d'empresa, clima laboral i sentit de pertinença mitjançant la gestió de la comunicació interna.
• Potenciar els valors humans i ètics dels professionals de la comunicació per augmentar l'eficàcia de les seves tasques, a més del reconeixement social i professional de la seva tasca.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Direcció de Comunicació Corporativa per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona).

Perspectives laborals

Director de Comunicació Corporativa. Director de Comunicació Interna. Director de Relacions Públiques en empreses i altres organitzacions. Director d'agències de comunicació i de relacions públiques. Director de gabinets de premsa i comunicació d'administracions públiques nacionals i internacionals. Responsable de Comunicació de productes en empreses. Especialista en Responsabilitat Social Corporativa. Especialista en Comunicació Corporativa. Especialista en relacions amb els stakeholders. Consultor en Comunicació Corporativa. Assessoria d'imatge. Director de Relacions Públiques. Portaveu d'empreses i organismes públics.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Professorat

El claustre de professors del Màster en Direcció de Comunicació Corporativa està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: RIU Hotels & Resorts, Grup Planeta, Deutsche Bank Group, Community Internet, Gestiona Ràdio, People & Coaching, Bassat Ogilvy comunicació, entre d'altres. Direcció: Miquel Àngel Violán. Mencía Garcillán.
Màster en Comunicació Corporativa & Digital
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X