Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments

1033 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.240 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
10 crèdits
Preu 1.240 €

Descripció

Dins dels estudis de postgrau,el Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments ofereix la possibilitat als estudiants d'adquirir els coneixements necessaris per a la gestió i la producció especialitzada.
Aquesta diploma d'expert prepara els estudiants en tècniques clau de producció i gestió, com són: la logística, seguretat, habilitats directives, recursos humans, contractació i tècniques de negociació, entre moltes altres.
Les experiències i les bones pràctiques ens ajudaran a identificar la millor manera dorganitzar, produir i resoldre reptes que poden sorgir al llarg de lorganització dun acte, un festival, una marató o un congrés. També poden aportar informació sobre les darreres innovacions de caràcter tecnològic i social que siguin destacades per al sector.
Aquest programa es desenvolupa en el marc del diploma despecialització de Gestió dEsdeveniments Culturals, Esportius i Corporatius. Un postgrau que t'ajudarà a adquirir els coneixements i et proporcionarà les eines necessàries per treballar com a gestor de festivals, fires, congressos, maratons i/o moltes altres competicions esportives. Està especialment dissenyat per acreditar i formar professionals del món dels esdeveniments (gestors, dissenyadors i avaluadors), i enfoca els seus coneixements a esdeveniments culturals, esportius i corporatius.
A través d'aquest Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments obtindràs una formació pràctica, amb prou coneixements per aplicar a la realitat laboral d'aquest sector. S'han dissenyat diferents programes, tant de pràctiques com de treballs finals, amb empreses i institucions situades a diferents països. Actualment, aquest programa té com a soci col·laborador a:
Sónar: Music, Creativity & Technology (Festival Internacional de Música Avançada i Congrés de Creativitat i Tecnologia de Barcelona)

Temari

Al programa acadèmic d'aquest Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments  es tractaran els temes següents:
  • Habilitats directives.
  • Recursos jurídics.
  • Recursos humans.
  • Gestió econòmica.
  • Tècniques de negociació.
  • Avaluació i auditing.
  • Gestió de qualitat.
  • Audiències.
  • Producció especialitzada.
  • Logística.
  • Seguretat.
  • Planificació.
  • Coordinació.

Competències per a les quals et prepara el curs

Aplicar els coneixements adquirits a la gestió d'esdeveniments. Desenvolupar un pla de producció. Gestionar equips. Gestionar i produir propostes en congressos, esdeveniments o fires, considerant diferents tipologies, recursos disponibles i reptes organitzatius, socials, legals, etc. Innovació  i  creativitat. Adaptar-se a nous contextos laborals i tecnològics. Buscar i  gestionar informació. Capacitats comunicatives. Desenvolupar un elevat grau d'autonomia, innovació i creativitat com a recurs per a l'exercici professional en un món que es troba en transformació constant. Identificar les principals novetats tecnològiques aplicables al disseny, planificació i gestió de les propostes concretes dels esdeveniments.

Destinataris

Perfils d'accés al Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments
  • Graduats, llicenciats o diplomats, en qualsevol àmbit de la gestió o de les ciències humanes o socials, i també persones interessades en formació bàsica en la gestió d'esdeveniments.
  • Llicenciats o graduats a escoles de negocis.
  • Llicenciats o graduats en àmbits culturals o esportius.
  • Professionals del món dels esdeveniments que vulguin aprofundir els coneixements en aquest àmbit.
  • Programadors tant culturals com a esportius.
  • Professionals del món de l'empresa que tinguen la necessitat d'adquirir coneixements sobre els esdeveniments.
  • Professionals del món del màrqueting i la comunicació.
  • Especialistes en relacions públiques i protocols que vulguin aprofundir en la gestió d'esdeveniments.
  • Tècnics de l'administració que tinguen la necessitat d'adquirir els coneixements necessaris en la gestió d'esdeveniments.
A qui s'adreça el Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments
  • El diploma d'expert de Gestió i producció d'esdeveniments va dirigit a diplomats, llicenciats o graduats, i també a professionals que vulguin ampliar els coneixements sobre la gestió i la producció d'actes, festivals, fires o congressos, per adquirir les capacitats i les eines necessàries per poder després exercir en aquest sector.

Requisits

Requisits acadèmics del Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments
  • Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia, es pot accedir al programa a través del reconeixement de l'experiència professional següent: 
  • Cal acreditar un mínim d'un any d'experiència al sector dels esdeveniments, com a mínim en una de les àrees següents: logística, producció, programador, impulsor, creador de continguts de màrqueting o tècnic de l'àrea de comercialització.
Coneixements previs
  • No es requereixen coneixements previs

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Propera convocatòria: A consultar.

Objectius

Aquest Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments té com a objectiu general formar i dotar de capacitats els estudiants procedents de diferents disciplines i àmbits, per a l'exercici professional en el camp de la gestió i la producció d'esdeveniments.+

També aprendràs a:
  • Conèixer les necessitats específiques de la gestió i la producció dels esdeveniments.
  • Adquirir els coneixements pràctics i les eines necessàries per a la gestió aplicada.
  • Planificar estratègicament un esdeveniment.
  • Aplicar de manera creativa i innovadora els coneixements pràctics en un esdeveniment concret.
  • Adquirir habilitats directives i de resolució de conflictes.

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Aquesta especialització presenta un enfocament pràctic i professional destinat a introduir els estudiants al món laboral, amb l'objectiu de promoure l'ocupació. Els àmbits laborals a què van destinats aquests estudis són els següents: Fires, congressos i convencions. Festivals i carnestoltes. Conferències i seminaris. Cerimònies i commemoracions. Institucions culturals. Institucions esportives. Administració pública. Empreses especialitzades. Corporacions amb necessitats específiques en gestió dactes. Entitats, ajuntaments, portals d'esdeveniments i tots els organismes interessats en aquest àmbit. Alguns dels perfils professionals amb sortides laborals a l'àmbit dels esdeveniments poden ser els següents: Directius a empreses de gestió i producció. Autònoms en la gestió i la producció. Consultors en estratègies de gestió i producció. Avaluadors. Especialistes en gestió i producció d'esdeveniments esportius, culturals i corporatius. Tècnics de producció especialitza

Promocions

Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Gestió i Producció d'Esdeveniments
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X