Diploma d'Expert en Programació per a la Web

1031 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.590 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Programació per a la Web
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
12 crèdits
Preu 1.590 €

Descripció

El Diploma d'Expert en Programació per a la Web és un programa orientat a professionals del desenvolupament d'aplicacions que vulguin aprendre a desenvolupar aplicacions web sofisticades de manera àgil i eficaç. Per tant, assumeix que els estudiants tenen coneixements sòlids de programació.
Aquest programa és eminentment pràctic i treballa, des del principi, amb la resolució de casos i exercicis. L'estudiant treballarà de manera integrada les dues parts que componen el curs.

Per què estudiar el Diploma d'Expert en Programació per a la Web?
  • Adquiriràs bona part dels coneixements, les eines i les habilitats necessàries per treballar com a desenvolupador web, un perfil professional altament demandat al mercat laboral.
  • Aprendràs de manera molt pràctica, treballant amb la resolució de casos i exercicis i integrant les dues parts que componen el curs.
  • T'acompanyarà professorat expert en formació en línia i en l'àmbit del disseny i la programació web.

Temari

El Diploma d'Expert en Programació per a la Web consta de 12 crèdits i s'estructura en 2 assignatures:

Desenvolupament back-end amb PHP (6 ECTS)
  • En aquesta assignatura, s'introdueix el món del desenvolupament al costat del servidor. Treballarem sobre una pila AMP (Apache, MySQL, PHP), encara que els coneixements adquirits seran traslladables a qualsevol altre entorn.
  • Per al desenvolupament ràpid d'aplicacions sofisticades, es treballarà tant amb frameworks com Symphony, com usant com a base les capacitats de gestors de continguts actuals, com WordPress i Drupal.
Programació en JavaScript per a programadors (6 ECTS)
  • En aquesta assignatura els estudiants s'endinsaran en les particularitats de JavaScript com a llenguatge de programació.
  • Els estudiants començaran adquirint les habilitats bàsiques del llenguatge i introduint-se al test driven development.
  • A continuació es treballaran dos conceptes fonamentals del desenvolupament web al costat del client: l'accés a APIs i la gestió de l'asincronia, d'una banda, i la manipulació del model d'objectes del document (DOM) de l'altra. Finalment, es farà una introducció a la feina amb Node.js.

Competències per a les quals et prepara el curs

El disseny d'aquest programa segueix les recomanacions i la metodologia de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES) i, per tant, es basa en l'adquisició de competències per aplicar-les en l'àmbit professional. En concret, les competències que adquireixen els estudiants del programa són les següents: Dominar lús de PHP i MySQL per a la programació al costat servidor. Conèixer els conceptes de programació al costat servidor aplicables a qualsevol llenguatge de programació, bases de dades i pila de desenvolupament. Saber desenvolupar aplicacions de manera ràpida i eficaç usant frameworks com Symphony. Ser capaç de desenvolupar aplicacions sofisticades usant la infraestructura de gestors de continguts com WordPress o Drupal. Saber utilitzar JavaScript (amb i sense frameworks) per a programació al costat client. Ser capaç d'escollir el framework adequat per a cada desenvolupament. Ser capaç de desenvolupar aplicacions JavaScript de manera ràpida i eficaç usant frameworks. Etc.

Destinataris

Perfils
Aquest Diploma d'Expert en Programació per a la Web s'adreça especialment a professionals de l'àmbit multimèdia, de la informàtica o de les telecomunicacions que vulguin desenvolupar aplicacions web sofisticades de manera ràpida i eficaç.

A qui s'adreça
El Diploma d'Expert en Programació per a la Web s'adreça a:
  • Titulats en Enginyeria Informàtica (graus, enginyeries o enginyeries tècniques).
  • Titulats en Enginyeria de Telecomunicació (graus, enginyeries o enginyeries tècniques).
  • Graduats en multimèdia o enginyers multimèdia.
  • Titulats o professionals daltres àmbits que disposin de coneixements previs en desenvolupament daplicacions convencionals.
Sortides professionals

Requisits

Requisits acadèmics
  • Per cursar el Diploma d'Expert en Programació per a la Web cal tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de lexperiència professional següent:
  • 2 anys d'experiència a qualsevol àmbit professional.
Coneixements previs
  • Per cursar el Diploma d'expert de Programació per a la web es recomana tenir coneixements i experiència prèvia en programació, independentment del llenguatge i l'entorn que es domini.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Inici: 24 de setembre 2024.

Objectius

L'objectiu d'aquest Diploma d'Expert en Programació per a la Web  és la formació de professionals en el desenvolupament web tant des del back-end o costat servidor com des del front-end o costat client.

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Aquest programa ofereix part de les eines, els coneixements i les habilitats que es necessiten per treballar com a desenvolupador web, un perfil professional altament demandat al mercat laboral.

Promocions

  • Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Programació per a la Web
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X