Curs d'Educació Especial

52 Persones han demanat informació
1378 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
CEAC
Curs d'Educació Especial
Sol·licita informació
Curs
Distància
32 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Diferencia't de la resta de candidats i professionals del sector aconseguint una especialització molt sol·licitada que donarà un valor afegit al teu currículum.
Avantatges CEAC:
  • Tutors personals i professionals del sector.
  • 24 videoconferències d'orientació laboral
  • Borsa de treball.

Temari

  • Introducció a l'educació especial. Definició d'educació especial. Delimitació conceptual de la psicologia de l'educació. Models d'aprenentatge. Característiques de l'aprenentatge. Mesures de prevenció. La intervenció primerenca.
  • Nens amb altes capacitats intel·lectuals. Introducció històrica. Definició. Característiques en la infància. Etiologia (models teòrics). Característiques dels alumnes superdotats. Avaluació. Programes d'intervenció.
  • Deficiències cognitives. Introducció històrica. Definició. Descripció. Classificació. Epidemiologia. Curs. Diagnòstic diferencial. Etiologia (models teòrics). Avaluació. Tractament.
  • Trastorns generalitzats del desenvolupament i deficiències biològic-sensorials. Deficiències del desenvolupament: trastorn de l'espectre autista. Deficiències del desenvolupament: trastorn d'Asperger. Deficiències del desenvolupament: trastorn de Rett. Deficiències del desenvolupament: trastorn desintegratiu infantil. Deficiències biològiques: paràlisi cerebral. Deficiències biològiques: deficiència visual. Deficiències biològiques: deficiència auditiva.
  • Trastorns de la comunicació. Què són els trastorns de comunicació? Trastorn de la comprensió del llenguatge. Trastorn de l'expressió del llenguatge. Trastorn específic de la pronunciació. Tartamudesa. Síndrome de Landau-Kleffner.
  • Trastorns de l'aprenentatge. Trastorns de l'aprenentatge de la lectura (dislèxia). Trastorns de l'aprenentatge de l'expressió escrita (disgrafia). Trastorns de l'aprenentatge
  • del càlcul (discalcúlia).
  • Trastorns per dèficit d'atenció i comportament. Trastorn negativista desafiant: delinqüència juvenil. Conducta dissocial. Trastorn d'atenció i hiperactivitat
  • Trastorns de psicopatologia de les funcions corporals. Trastorns de la ingesta en la infància. Trastorns d'eliminació. Trastorns del son. Trastorns per hàbits motors.
  • Intervenció educativa. Aspectes clau de la intervenció amb necessitats educatives especials. Alumnat amb necessitat específica de suport educatiu. Estratègies d'intervenció en el centre educatiu. Estratègies d'intervenció educativa a l'aula. Estratègies d'intervenció educativa en el context familiar.

Competències per a les quals et prepara el curs

Coneixeràs l'evolució de l'educació especial al llarg de la història i les diferents eines que es poden utilitzar per a la intervenció psicoeducativa. Adquiriràs els coneixements necessaris per entendre i avaluar els menors amb necessitats especials. Podràs detectar dificultats d'aprenentatge de forma primerenca, abordar-les i tractar-les. Sabràs de quina manera es pot intervenir psicoeducativamente en l'àmbit de l'educació especial. Obtindràs formació específica sobre l'educació especial i l'atenció a la diversitat. Estaràs preparat / a per millorar el desenvolupament psicològic infantil i juvenil. Comptaràs amb les eines necessàries per saber tractar amb la família del menor i aconseguir una cooperació per millorar la situació del nen amb necessitats especials.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia a distància.

Titulació obtinguda

Dos títols: Diploma CEAC i Diploma Universitari UCAM.

Perspectives laborals

Auxiliar en educació especial. Encarregat / a del reforç educatiu en centres escolars. Expert / a en intervenció psicoeducativa en centres psicològics. Monitor / a d'oci i temps lliure. Responsable d'educació especial en col·legis, instituts, altres centres educatius, associacions i consultes privades.

Avantatges del curs

Realització de videoconferències durant el curs.
Sol·licita informació
X