CEAC

Curs d'Educació Especial

CEAC

Curs
Distància
32 Crèdits

Descripció

Diferencia't de la resta de candidats i professionals del sector aconseguint una especialització molt sol·licitada que donarà un valor afegit al teu currículum.

Avantatges CEAC: • Tutors personals i professionals del sector.

 • 24 videoconferències d'orientació laboral

 • Borsa de treball.Temari del curs

 • Introducció a l'educació especial. Definició d'educació especial. Delimitació conceptual de la psicologia de l'educació. Models d'aprenentatge. Característiques de l'aprenentatge. Mesures de prevenció. La intervenció primerenca.
 • Nens amb altes capacitats intel·lectuals. Introducció històrica. Definició. Característiques en la infància. Etiologia (models teòrics). Característiques dels alumnes superdotats. Avaluació. Programes d'intervenció.
 • Deficiències cognitives. Introducció històrica. Definició. Descripció. Classificació. Epidemiologia. Curs. Diagnòstic diferencial. Etiologia (models teòrics). Avaluació. Tractament.
 • Trastorns generalitzats del desenvolupament i deficiències biològic-sensorials. Deficiències del desenvolupament: trastorn de l'espectre autista. Deficiències del desenvolupament: trastorn d'Asperger. Deficiències del desenvolupament: trastorn de Rett. Deficiències del desenvolupament: trastorn desintegratiu infantil. Deficiències biològiques: paràlisi cerebral. Deficiències biològiques: deficiència visual. Deficiències biològiques: deficiència auditiva.
 • Trastorns de la comunicació. Què són els trastorns de comunicació? Trastorn de la comprensió del llenguatge. Trastorn de l'expressió del llenguatge. Trastorn específic de la pronunciació. Tartamudesa. Síndrome de Landau-Kleffner.
 • Trastorns de l'aprenentatge. Trastorns de l'aprenentatge de la lectura (dislèxia). Trastorns de l'aprenentatge de l'expressió escrita (disgrafia). Trastorns de l'aprenentatge
 • del càlcul (discalcúlia).
 • Trastorns per dèficit d'atenció i comportament. Trastorn negativista desafiant: delinqüència juvenil. Conducta dissocial. Trastorn d'atenció i hiperactivitat
 • Trastorns de psicopatologia de les funcions corporals. Trastorns de la ingesta en la infància. Trastorns d'eliminació. Trastorns del son. Trastorns per hàbits motors.
 • Intervenció educativa. Aspectes clau de la intervenció amb necessitats educatives especials. Alumnat amb necessitat específica de suport educatiu. Estratègies d'intervenció en el centre educatiu. Estratègies d'intervenció educativa a l'aula. Estratègies d'intervenció educativa en el context familiar.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Coneixeràs l'evolució de l'educació especial al llarg de la història i les diferents eines que es poden utilitzar per a la intervenció psicoeducativa.

Adquiriràs els coneixements necessaris per entendre i avaluar els menors amb necessitats especials.

Podràs detectar dificultats d'aprenentatge de forma primerenca, abordar-les i tractar-les.

Sabràs de quina manera es pot intervenir psicoeducativamente en l'àmbit de l'educació especial.

Obtindràs formació específica sobre l'educació especial i l'atenció a la diversitat.

Estaràs preparat / a per millorar el desenvolupament psicològic infantil i juvenil.

Comptaràs amb les eines necessàries per saber tractar amb la família del menor i aconseguir una cooperació per millorar la situació del nen amb necessitats especials.

Metodologia

Metodologia a distància.

Titulació obtinguda

Dos títols: Diploma CEAC i Diploma Universitari UCAM.

Perspectives laborals

Auxiliar en educació especial.

Encarregat / a del reforç educatiu en centres escolars.

Expert / a en intervenció psicoeducativa en centres psicològics.

Monitor / a d'oci i temps lliure.

Responsable d'educació especial en col·legis, instituts, altres centres educatius, associacions i consultes privades.

Avantatges del curs

Realització de videoconferències durant el curs.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Educació Especial

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Educació Especial