MCA network group

GESTIÓ DE LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN L'EMPRESA (APPCC)

MCA network group

Curs
On-line
250 Hores
475 €

Descripció

Objectius acadèmics



El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els coneixements adquirits. Per aconseguir-ho, durant el curs, es proposarà un cas pràctic personalitzat a cada alumne segons les seves necessitats formatives. En definitiva mitjançant aquest curs s'aconseguirà:



• Conèixer la legislació actualitzada aplicable a la indústria alimentària.

• Conèixer les diferents normes de qualitat i seguretat alimentària.

• Aprofundir en els coneixements sobre l'aplicació dels principis del sistema APPCC.

• Introduir el concepte de prerrequisitos i procediments previs a l'aplicació del sistema de qualitat i seguretat alimentària.

• Aplicar els coneixements adquirits en el disseny i verificació de plans d'autocontrol.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. La seguretat alimentaria en l'empresa
Unitats formatives:

1. Bases de la seguretat alimentària
2. Toxiinfección i intoxicació alimentària
3. La seguretat alimentària en l'empresa
4. Legislació en matèria de seguretat alimentària

Mòdul 2. El sistema APPCC
Unitats formatives:

1. Fase 1: preparació i planificació APPCC
2. Fase 2: estudi i desenvolupament APPCC
3. Fase 3: implantació dAPPCC
4. Fase 4: verificació i manteniment APPCC

Mòdul 3. Planes de prerrequisitos
Unitats formatives:

1. Pla de control de l'aigua
2. Pla de neteja i desinfecció (L+D)
3. Pla de desinsectación i desratización (D+D)
4. Pla de formació
5. Pla de matèria primeres i proveïdors
6. Pla de manteniment de locals, instal·lacions i equips
7. Pla de gestió residus
8. Pla de trazabilidad

Mòdul 4. Altres sistemes de gestió de la seguretat alimentària
Unitats formatives:

1. Sistemes de qualitat en l'empresa
2. BRC
3. IFS
4. ISO 22000
 
Veure més

Destinataris



Professionals que desenvolupen o desitgen desenvolupar la seva activitat laboral en empreses del sector alimentari interessats en:



? Implantar, mantenir o auditar sistemes de gestió de la seguretat alimentària.

? Conèixer la legislació aplicable a la seguretat alimentària.

? Formar als treballadors en el desenvolupament i implantació del sistema APPCC i els prerrequisitos.

Preu

475 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

GESTIÓ DE LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN L'EMPRESA (APPCC)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

GESTIÓ DE LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN L'EMPRESA (APPCC)