Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB - UPC)

Grau en Enginyeria Geomàtica i Topografia - EPSEB

Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB - UPC)

Descripció

Al 1988, pel Decret 268/1988 del Departament d'Ensenyament, s'autoritza la implantació dels estudis d'Enginyeria Tècnica Topogràfica, sent després de Madrid, Las Palmas de Gran Canària i Mèrida el quart lloc de tot l'Estat on es pot cursar aquesta titulació. Els estudis de topografia van orientats al desenvolupament cartogràfic, cadastral i a l'orientació urbanística i territorial del país, a més de l'orientació tradicional cap a la topografia d'obra, tant en l'edificació com, fonamentalment, en l'obra civil

La reforma de la universitat a l'Espai Europeu d'Educació Superior ha comportat que els estudis d'Enginyeria en Geomàtica i Topografia habiliti per a l'exercici de la professió d'Enginyeria Tècnica en Topografia.

Places

75

Durada

4 anys

Objectius

L'objectiu de la titulació és formar professionals amb una base teòrico-tècnica i tecnològica pròpia del sector i una visió àmplia de la Geomàtica i Topografia.

El grau d'Enginyeria en Geomàtica i Topografia té com a finalitat proporcionar formació teòrica i tècnica per a la planificació, execució i control de projectes relacionats amb la topografia, la cartografia i els sistemes d'informació geogràfica, la fotogrametria i teledetecció, la infraestructura de dades espacials, la mobilitat i el control de flotes, entre d'altres àmbits.

Tot sempre des de la perspectiva de la innovació i desenvolupament tecnològic, així com des del respecte al medi ambient.

Preu

8.584,8 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Enginyeria Geomàtica i Topografia - EPSEB

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Enginyeria Geomàtica i Topografia - EPSEB