Grau en Enginyeria Geomàtica i Topografia - EPSEB

Grau
Oficial / homologat
Presencial
4 anys
8584 €

Descripció

Al 1988, pel Decret 268/1988 del Departament d'Ensenyament, s'autoritza la implantació dels estudis d'Enginyeria Tècnica Topogràfica, sent després de Madrid, Las Palmas de Gran Canària i Mèrida el quart lloc de tot l'Estat on es pot cursar aquesta titulació. Els estudis de topografia van orientats al desenvolupament cartogràfic, cadastral i a l'orientació urbanística i territorial del país, a més de l'orientació tradicional cap a la topografia d'obra, tant en l'edificació com, fonamentalment, en l'obra civil
La reforma de la universitat a l'Espai Europeu d'Educació Superior ha comportat que els estudis d'Enginyeria en Geomàtica i Topografia habiliti per a l'exercici de la professió d'Enginyeria Tècnica en Topografia.

Durada

4 anys

Objectius

L'objectiu de la titulació és formar professionals amb una base teòrico-tècnica i tecnològica pròpia del sector i una visió àmplia de la Geomàtica i Topografia.
El grau d'Enginyeria en Geomàtica i Topografia té com a finalitat proporcionar formació teòrica i tècnica per a la planificació, execució i control de projectes relacionats amb la topografia, la cartografia i els sistemes d'informació geogràfica, la fotogrametria i teledetecció, la infraestructura de dades espacials, la mobilitat i el control de flotes, entre d'altres àmbits.
Tot sempre des de la perspectiva de la innovació i desenvolupament tecnològic, així com des del respecte al medi ambient.
Grau en Enginyeria Geomàtica i Topografia - EPSEB
Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB - UPC)
Campus i seus: Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB - UPC)
Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB - UPC)
Av. Doctor Marañón 44-50 08028 Barcelona
Cursos més populars
X