Descripció

La química és la ciència que estudia de manera sistemàtica la composició, les propietats i la reactivitat de la matèria a nivell atòmic i molecular. Atès que tot el que pot tocar-se, veure, olorar o sentir és matèria, l'abast d'aquesta disciplina és il · limitat i el seu estudi està present en la major part d'universitats del món.D'entre totes les ciències, la química és la que ocupa una posició central de resposta al progrés de la societat. Alhora, és una ciència i un sector industrial. Com a ciència, el seu objectiu és la recerca i l'estudi de les propietats i de les transformacions de la matèria, mentre que, com a sector industrial d'alta tecnologia, persegueix l'aprofitament de les matèries i productes no naturalsTipus d'avaluació:

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.
Veure més

Metodologia

Règim d'estudi: A temps complet, encara que els estudiants amb contracte laboral poden sol · licitar la via lenta.

Perspectives laborals

Existeixen múltiples possibilitats en el sector privat químic, tant en la producció com en la comercialització, així com en els sectors públics, treballant en l'administració en diferents nivells. També en el sector de l'ensenyament.
Les persones graduades en Química són acceptades en una quinzena de màsters de recerca a l'entorn de la UAB i els seus centres públics de recerca

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Química

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos