Grau en Sociologia

Grau
Oficial / homologat
Presencial
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El Grau de Sociologia està destinat a aquells estudiants que tinguin interès en comprendre diversos fenòmens que susciten debats públics, com la cultura, les desigualtats socioeconòmiques, l'educació, el gènere, la immigració, la política social, la religió o el treball.
L'exercici de la sociologia consisteix en desenvolupar un cos de coneixements vàlid i fiable basat en la investigació que, en última instància, contribueixi a la millora de la condició humana global. Amb aquesta finalitat, s'ofereix un ampli coneixement de les ciències socials, i una preparació més profunda sobre l'estructura social, la metodologia i les tècniques d'investigació i la teoria sociològica.

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Perspectives laborals

La inserción de profesionales de la sociología en diferentes espacios laborales ha diversificado notablemente el tipo de tareas desarrolladas: •Asesoramiento y consultoría en organismos públicos y privados. •Procesos de dinamización social y cultural. •Proyectos de intervención social y comunitaria. •Evaluación de políticas y de planes de formación. •Selección de personal. •Publicidad, marqueting y estudios de mercado. •Investigación y enseñanza.

Horari

Règim d'estudi Temps complet. També s'ofereix una via lenta, a temps parcial, per a estudiants que compaginen estudis i treball
Grau en Sociologia
Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (UAB)
Campus i seus: Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (UAB)
Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (UAB)
Edifici B, Campus de la UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X