Descripció

Java Platform, Enterprise Edition o Java EE, és una plataforma de programació, que parteix de la Plataforma Java, per desenvolupar i executar programari d'aplicacions en el llenguatge de programació Java. Permet utilitzar arquitectures de N capes distribuïdes i es recolza àmpliament en components de programari modulars executant-se sobre un servidor d'aplicacions.

Temari del curs

  • Introducció
  • Estructura i desplegament d'aplicacions web Java EE
  • Servlets. Introducció
  • Servlets. formularis
  • JSP
  • JavaBeans
  • persistència
  • Capa de negoci en Java EE. patró DAO
  • Java Persistence API (JPA)

Destinataris

Aquest Curs de Java EE va dirigit a persones amb coneixements de programació en Java que vulguin ampliar la seva formació per poder desenvolupar aplicacions web utilitzant les eines més modernes que la plataforma JavaEE posa al nostre abast.

Metodologia

Tu decideixes la durada del curs, atès que la formació és individual, podràs venir tots els dies que vulguis, tantes hores com vulguis dins del nostre horari laboral (per exemple: Si el curs dura 20 hores aproximadament podràs fer-les en una setmana o en 2 mesos, depenent dels teus interessos).

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Tipus d'avaluació

Evaluació personalitzada i contínua.

Horari/Torn

Flexible

Durada

Data inici: A elecció de l'alumne

Objectius

En finalitzar el curs de Java EE, l'alumne tindrà els coneixements que li permetin desenvolupar aplicacions web utilitzant totes les tecnologies que posa a disposició la plataforma Java EE juntament amb l'API JDBC per a l'accés a dades, i desplegar-les en un servidor d'aplicacions Java EE compatible, fent ús dels patrons de disseny més utilitzats en l'actualitat. Per al desplegament, s'utilitzarà el servidor d'aplicacions Tomcat.

Titulació obtinguda

Certificat AIP

Promocions

Aquest curs de Java ee pot ser bonificat a través de la Fundació Estatal per a la formació en l'ocupació (antiga fundació tripartida), per a tot treballador donat d'alta en el règim general de la Seguretat Social.

Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Java EE

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos