EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Màster en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional

EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Descripció

El Màster en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional (16a edició, educació a distància (EAD) / en espanyol) està dissenyat per oferir a l'alumne una formació pràctica en les tècniques del comerç exterior (duanes, documents, cobraments, logística internacional ...) i del màrqueting internacional (distribució internacional, promoció, preus d'exportació ...)

Temari del curs

Comerç exterior: la globalització, els documents d'exportació i importació, els Incoterms, les duanes, la logística internacional, els mitjans de pagament internacionals, els crèdits documentaris, les finances internacionals, els contractes internacionals, el departament d'exportació ...
Màrqueting internacional: el màrqueting internacional, els estudis de mercat, les polítiques de producte, els preus d'exportació, la promoció internacional, la distribució internacional, la segmentació, l'estratègia de marca, el posicionament en els mercats internacionals ...
No a la corrupció en els negocis
Tesina del màster

 

Competències per a les que et prepara el curs

L'alumne aprèn com cobrar les exportacions i pagar les importacions, fent especial èmfasi en els crèdits documentaris. També s'analitzen
els mercats de divises, els riscos del comerç extern les diferents modalitats de finançament internacional. ior i els seus mecanismes de cobertura.

Destinataris

Dirigit a totes aquelles persones que vulguin especialitzar-se i / o reciclar-se en tots els aspectes relacionats amb el comerç exterior i el màrqueting internacional. No són necessaris coneixements previs de comerç exterior.

Requisits

- Directors d'exportació i internacionalització d'empreses exportadores (o amb potencial de ser-ho) i importadores.

- Directors comercials (mercat nacional) que desitgen iniciar-se en els negocis internacionals.

- Gerents i directors de petites i mitjanes empreses que volen internacionalitzar les seves activitats.

- Recentment llicenciats (direcció d'empreses, economistes, enginyers, advocats, traductors ...) que busquin una especialització en comerç exterior i màrqueting internacional.

- Professionals del sector que desitgin actualitzar els seus coneixements sobre els mercats internacionals (agents de duanes, transitaris, les empreses comercials, les empreses de logística, la banca, institucions, organismes multilaterals, professors, consultors ...)

- Professionals d'altres sectors que vulguin especialitzar-se en els negocis globals

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en què s'imparteix

espagnol, portugués, frances, anglés
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab.

Tipus d'avaluació

Continua

Objectius


El objetivo fundamental de la primera parte del Máster en Comercio Exterior y Marketing Internacional, es proporcionar todos los conocimientos, herramientas y técnicas necesarias para gestionar todos los aspectos relacionados con las técnicas del comercio exterior de una empresa exportadora o importadora: Incoterms, el transporte, las aduanas, documentos, cobros y pagos, créditos documentarios, financiación internacional, contratos, etc.

El objetivo fundamental de la segunda parte del Máster en Comercio Exterior y Marketing Internacional es proporcionar todos los conocimientos, herramientas y técnicas necesarias para gestionar todos los aspectos relacionados con el marketing internacional de una empresa exportadora: políticas de producto, precio, promoción y distribución internacional, marca país, segmentación, marca, posicionamiento...Titulació obtinguda

Títol de Màster Professional en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional emès per EENI
- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació).
- Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i importadores (o amb potencial d'internacionalització) relacionades amb els negocis internacionals: departaments de comerç exterior i de màrqueting internacional.

Promocions

Formació 100% bonificable per empreses espanyoles

5% descompte per pagament al comptat. Beques parcials disponibles per al Màster en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional

Preu

2.358 €

Avantatges del curs

Els alumnes (es) que hagin superat aquest màster poden convalidar les assignatures per al Màster en Negocis Internacionals (Comerç Exterior, Màrqueting Internacional i Internacionalització).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional