Facultat de Ciències de la Comunicació - UAB

Màster Oficial d'Investigació en Comunicació i Periodisme

Facultat de Ciències de la Comunicació - UAB

Descripció

El màster de Recerca en Comunicació i Periodisme, impartit pel Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació, forma part de laoferta d'estudis de tercer grau adaptats a l'nuevomarco l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).L'objectiu de Màster és dotar l'estudiant d'una sòlida base científica i de recerca en Comunicació i Periodisme. A més, permet accedir als Estudis de Doctorat en Comunicació i Periodisme, previ estudi de sol · licitud.

Temari del curs

L'estructura del Màster es divideix en tres parts: el mòdul obligatori (15 ECTS), els mòduls optatius (30 ECTS) i el treball de Fi de Màster (15 ECTS).

El programa docent integra tres especialitats que es presentaran com opcionals per als estudiants:

Estructura i Polítiques de Comunicació: Governs i comunicació. Conglomerats empresarials i financers: Regularització i organització dels mitjans. Economia de la comunicació.

Ciències de la Comunicació i Societat del Coneixement: Abasta els fonaments teòrics i metodològics de les ciències de la comunicació. Principals reptes de la investigació. Metodologies, anàlisi semiòtica i sociologia de la comunicació. Estudi de la societat de la informació i del coneixement.

Ciberperiodisme, Tecnologia i Llenguatges: Innovació digital dels mitjans de comunicació: formats, gèneres, plataformes. Ciberperiodisme i societat de la informació. Arquitectura de la participació social a través dels nous mitjans. Nous llenguatges de la comunicació periodística.
Veure més

Destinataris

El perfil d'estudiant d'aquest màster és el d'una persona amb unes qualitats basades en tres aspectes capacitats, coneixements previs i interessos.- Capacitat per analitzar fenòmens de manera abstracta, per a revisar criticar i sintetitzar anàlisis, assajos i articles, per distingir, relacionar i ordenar conceptes, per organitzar el temps, per col · laborar en equips i per adaptar-se als canvi.- Coneixements sobre mitjans de comunicació, mètodes d'investigació qualitativa i anglès a nivell usuari avançat B2.1 del marc Europeu comú de referència.- Interès a aprofundir en l'anàlisi dels processos de comunicació de masses, per conèixer les metodologies de recerca, les interaccions entre els mitjans de comunicació i les persones i entre els mitjans de comunicació i la societat.

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà, anglès.

Places

40

Preu

45? per crèdit (estudiants UE o residents).
113? per crèdit (estudiants no residents).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial d'Investigació en Comunicació i Periodisme

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Oficial d'Investigació en Comunicació i Periodisme