Màster en Psicoteràpia del Benestar Emocional (ISEP Barcelona)

Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El veritable objectiu de la psicoteràpia actual és ensenyar als nostres pacients a viure amb plena i total consciència l'aquí i l'ara, amb tot el que això implica.Con el Màster en Psicoteràpia del Benestar emocional oferim una aproximació integradora a la psicoteràpia, que en compte tots i cada un dels aspectes que influeixen en el Benestar emocional: psicològic, emocional, fisiològic, immunològic, espiritual, social i familiar.

Temari

  • Intel·ligència intrapersonal: la gestió de les emocions.
  • Cervell i aprenentatge d'emocions: bases biofisiològiques de les emocions i els sentiments.
  • Mindfulness.
  • Terapia transpersonal.
  • El cos en la teràpia.
  • Teràpia d'Acceptació i Compromís (ACT).
  • Psicologia positiva.
  • Psiconeuroimmunologia (PNI).
  • Teràpia integral de parella.
  • Entrevista i comunicació.

Treball final de Màster.
Pràctiques.

Competències per a les quals et prepara el curs

Posseiràs un alt grau d'especialització en Psicoteràpies integratives. Van estudiar l'origen evolutiu de les emocions, la memòria cel·lular, el record del trauma i el seu efecte en el cos. Coneixeràs les claus de l'autogestió emocional com a porta d'entrada a la gestió de l'altre. Implementarás tècniques de psicoteràpia profunda i pioneres en la integració Ment-Cos i Espiritualitat. Treballaràs la dimensió espiritual de l'ésser humà com a element important de la teràpia. Reconeixeràs i avaluaràs les sensacions en el cos i treballaràs amb elles i des d'elles. Crearàs en els nostres pacients un estat de FLOW. Desenvoluparàs habilitats de comunicació efectives, motivadores, creatives i inspiradores.

Destinataris

Psicòlegs o estudiants de l'últim curs de carrera i professionals de la psiquiatria.

Requisits

Psicòlegs o estudiants de l'últim curs de carrera i professionals de la psiquiatria.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'impartició: octubre 2018.

Titulació obtinguda

Títol de Màster en Psicoteràpia del Benestar Emocional expedit per ISEP.

Perspectives laborals

Treballa com a consultor, assessor i formador en psicoteràpia del benestar emocional en empreses i entitats interessades en desenvolupar millores basades en les relacions interpersonals i intrapersonals. També podràs treballar com a psicòleg i terapeuta especialitzat en serveis comunitaris, empreses i consultories, gabinets i consultes privades de tractament psicològic.

Professorat

Director: Raimon Gaja. Director i fundador d'ISEP. Psicòleg clínic amb gairebé trenta anys d'experiència com a especialista en sexologia clínica, teràpia de parelles i trastorns depressius. Orientat a la formació continuada de professionals i futurs professionals de la psicologia clínica. Actualment imparteix formació per millorar la qualitat de vida de les persones. Autor de 14 llibres de divulgació, entre els quals destaquen 'Benestar, autoestima i felicitat' amb més de 80.000 exemplars venuts, 'Viure en parella' i 'La família, bé, gràcies' de recent publicació. Professor convidat en diverses universitats nacionals i estrangeres.

Horari

Classes en cap de setmana.
Màster en Psicoteràpia del Benestar Emocional (ISEP Barcelona)
Instituto Superior de Estudios Psicológicos ISEP Barcelona
Campus i seus: Instituto Superior de Estudios Psicológicos ISEP Barcelona
Instituto Superior de Estudios Psicológicos ISEP Barcelona
c/. Berlí­n 9, bajos 08014 Barcelona
Cursos més populars
X