Master's degree in Telecommunication Engineering

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Descripció

Aquest màster, que habilita per a l'exercici de la professió regulada d'enginyer/a de telecomunicació, proporciona les competències que han d'assolir aquests enginyers i enginyeres en els àmbits de les comunicacions, xarxes, electrònica i gestió d'empreses i projectes. A més d'aquesta formació més generalista, el màster preveu determinades especialitzacions que l'estudiantat pot escollir entre Comunicacions, Xarxes, Electrònica, Multimèdia i una mixta d'Electrònica i Telemàtica. Aquesta especialització permet accedir a un mercat laboral altament professionalitzat i també als diversos programes de doctorat de l'àrea TIC.

El màster té un marcat caire internacional. S'imparteix en anglès en la seva totalitat, ja que es preveu que hi haurà un elevat nombre d'estudiantat d'altres països, i preveu convenis per obtenir dobles titulacions amb altres universitats de renom internacional. Per tal d'afavorir la inserció laboral, tant el treball de fi de màster com part de la formació optativa es poden fer en empreses i laboratoris.

El màster en Enginyeria de Telecomunicació conjuntament amb el grau en Ciències i Tecnologies de Telecomunicació constitueixen, a la UPC, un programa integrat.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Durada

Dos anys
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Master's degree in Telecommunication Engineering
També et recomanem aquests cursos
X