Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Màster Universitari d'Enginyeria computacional i matemàtica (interuniversitari: URV, UOC) (UOC)

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Màster oficial
On-line
Oficial / Homologat
60 Crèdits

Descripció

Últims dies de matrícula !!.

El màster en línia URV-UOC d'Enginyeria computacional i matemàtica ofereix formació interdisciplinària en les àrees d'enginyeria i ciències aplicades. El programa inclou temàtiques d'actualitat com, per exemple, modelització i simulació per ordinador, mètodes numèrics, computació paral·lela i distribuïda, representació del coneixement, xarxes i grafs, optimització aplicada, etc.

L'objectiu principal d'aquest programa és preparar els estudiants per a llocs d'R+D+I dins de la indústria, els centres de recerca i les universitats. El màster en línia està orientat a estudiants de postgrau procedents de diferents titulacions cientificotècniques, com per exemple, Enginyeria Informàtica, Matemàtiques, Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeria Industrial, Estadística, Física, etc.

Aquest màster s'ofereix conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), universitat coordinadora i que gestiona el procés de matriculació.
Veure més

Temari del curs

L'estudiant ha de completar un total de 60 crèdits europeus (ECTS), que es distribueixen de la manera següent: 17 crèdits en assignatures obligatòries, 25 crèdits en assignatures optatives i 18 crèdits en el projecte final de màster.

L'estudiant del ICyM haurà de completar un total de 60 crèdits europeus (ECTS), que es distribueixen de la següent manera: 17 crèdits en assignatures obligatòries, 25 crèdits en assignatures optatives, i 18 crèdits en el treball final de màster.

Assignatures Obligatòries:
• 1r semestre: Mètodes Numèrics en Enginyeria (6cr.), Simulació (6cr.).
• 2n Semestre: Computació d'Altes Prestacions (5CR.).
Assignatures Optatives (5CR. Cadascuna, s'han de cursar 5):
• 1r semestre: Investigació Operativa, Representació del Coneixement, Grafs i Aplicacions, Estructures de Dades i Algorismes, Codis Correctors d'Errors, Modelització mitjançant equacions diferencials, Optimització Combinatòria, Simulació amb Partícules i amb elements finits.
• 2n Semestre: Intel·ligència Artificial ,, Criptologia, Anàlisi Multivariant, Computació Distribuïda, Xarxes Complexes, Reconeixement de Patrons, Sistemes Dinàmics Caòtics.
Treball Fi de Màster (18cr., Anual): Temàtica a triar per l'estudiant dins el context del màster.
Veure més

Destinataris

El màster online ICyM està orientat a estudiants de postgrau procedents de diferents titulacions cientificotècniques, i.e .: Matemàtiques, Enginyeria Informàtica, Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeria Industrial, Estadística, Física, etc.

Requisits

Requisits d'accés:

  • Titulats universitaris en Matemàtiques, Estadística, Física, i àmbits afins.

  • Titulats universitaris en Informàtica, Telecomunicacions, Electrònica, Industrial, Elèctrica, Mecànica, Aeronàutica, i àmbits afins.


Requisit d'anglès: cal ser capaç de llegir textos tecnicocientífics en anglès, ja que la majoria dels materials docents estan en anglès (e.g .: llibres, articles, etc.).

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Data Límit:

Últims dies de matrícula !!.

Durada

Inici de curs: 16 d'octubre 2019.
El màster online està dissenyat per a ser completat en 1 any (estudiants a temps complet) o 2 anys (estudiants a temps parcial).
Últims dies de matrícula !!.

Objetius

L'objectiu principal d'aquest programa és preparar els estudiants per a llocs de R + D + I dins de la indústria, els centres de recerca, les universitats i altres centres de formació.

Promocions

Fraccionament del pagament en quotes.

Preu

A consultar (beques, ajudes i finançament disponible).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Universitari d'Enginyeria computacional i matemàtica (interuniversitari: URV, UOC) (UOC)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Universitari d'Enginyeria computacional i matemàtica (interuniversitari: URV, UOC) (UOC)