Màster Universitari en Estudis d'Àsia-Pacífic en un Context Global

Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
120 crèdits
2906 €

Descripció

El Màster universitari en Estudis d'Àsia-Pacífic en un Context Global ofereix una trajectòria formativa per a graduats, professionals i investigadors de procedències curriculars i disciplinàries diverses, ja siguin d'estudis asiàtics o dels diferents àmbits humanístics, de les ciències socials o tecnicocientífics . D'una banda, el màster projecta una perspectiva internacional i de l'estudi de la diversitat cultural d'Àsia-Pacífic. De l'altra, aprofundeix en la connectivitat de la regió i en el seu caràcter globalitzador, oferint una formació interdisciplinar amb perspectiva històrica.

Temari

Matèria 1
Connexions globals: Euràsia i el Transpacífico
Matèria 2
Cultures i Societat d'Àsia Pacífic
Matèria 3
Història i Territori a Àsia Pacífic
Matèria 4
Estada de formació internacional
Matèria 5
pràctiques professionals
Matèria 6
Treball Fi de Màster

Destinataris

Totes aquelles persones que tinguin una llicenciatura universitària o un grau de l'àmbit de les ciències socials i jurídiques, i de l'àmbit de les arts i les humanitats, l'obtenció requereixi haver superat un títol de grau, en concret els següents: Dret, Estudis Globals, Humanitats, Ciències Polítiques, Història, Filosofia, Antropologia, Periodisme, Sociologia, Comunicació Audiovisual, Belles Arts, Traducció i Ciències de Llenguatge.

Requisits

Títol universitari oficial de grau (o el títol de llicenciat, d'enginyer, d'arquitecte, de diplomat, d'enginyer o arquitecte tècnic o, en cas de les titulacions estrangeres, el títol equivalent atorgat per una institució d'ensenyament superior acreditada) i expedient acadèmic de la formació oficial acreditada amb la nota mitjana de la universitat d'origen. S'accepten titulacions en qualsevol àmbit acadèmic.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà e anglés

Durada

2 anys

Horari

De dilluns a dijous, de 16:30 h a 20:30 h
Màster Universitari en Estudis d'Àsia-Pacífic en un Context Global
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Cursos més populars
X