Màster Universitari de Filosofia per als Reptes Contemporanis (UOC)

1042 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Màster Universitari de Filosofia per als Reptes Contemporanis (UOC)
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
On-line
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Últims dies!
El màster en línia de Filosofia per als Reptes Contemporanis de la UOC proporciona les eines conceptuals i metodològiques pròpies del pensament crític i filosòfic, per poder estudiar i aprofundir en l'anàlisi i la comprensió dels reptes socials, ambientals i polítics del món actual. El programa es recolza en una concepció de la filosofia com a pràctica que desplaça els límits del que és visible i pensable a cada moment històric ia cada context social.

Temari

Assignatures obligatòries - Crèdits
• El problema de la diferència 5
• El problema del que és real 5
• El problema del que és social 5
• El problema del sentit 5
• Reptes tecnocientífics 5
• Reptes ambientals 5
• Reptes sociopolítics 5
• Disseny del treball final (*) 4
• Treball Final de Màster (*) 6
*La Matèria Treball Final de Màster té una càrrega docent total de 10 crèdits, dividits en 4 crèdits de l'assignatura Disseny del treball final i 6 crèdits de l'assignatura Treball Final de Màster.
Assignatures optatives - Crèdits
• Seminari: Robòtica i enginyeria genètica 5
• Seminari: Tecnologies de la informació i internet 5
• Seminari: Canvi climàtic i antropocè 5
• Seminari: Consum energètic i sostenibilitat 5
• Seminari: Distribució i justícia 5
• Seminari: El subjecte polític i l'emancipació 5

Destinataris

El màster de Filosofia per als Reptes Contemporanis no s'orienta específicament ni exclusivament a estudiants de la carrera de Filosofia. Tampoc no s'orienta només a persones que vulguin complementar la seva formació filosòfica prèvia amb una titulació més especialitzada. Per la seva naturalesa transdisciplinar s'adreça a professionals i persones procedents de diferents àmbits i que, en les pràctiques diàries, s'enfronten a alguns dels reptes globals contemporanis oa les múltiples derivacions locals.

Requisits

Requisits acadèmics
Per accedir a estudis oficials de màster, cal estar en disposició de títol universitari oficial.
Criteris d'admissió
No hi ha criteris específics d'admissió per accedir al màster. Tot i això, als estudiants que no tinguin el perfil d'ingrés recomanat, se'ls podrà suggerir que cursin fins a un màxim de 12 crèdits ECTS de complements formatius.
Coneixements previs
Es recomana un nivell de competència en llengua anglesa equivalent al B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües.
Es recomana un nivell de competència a nivell dusuari en lús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El Màster Universitari de Filosofia per als Reptes Contemporanis de la UOC ofereix un quadre d´assignatures repartides de manera progressiva, dissenyat d´acord amb les aptituds adquirides en el transcurs de cada semestre. Aquesta distribució facilita que l'estudiant disposi d'un criteri sòlid d'elecció, orientat cap a les preferències i les qualitats personals. La flexibilitat de la normativa acadèmica de la UOC permet tenir un ampli ventall de possibilitats en decidir quins crèdits tria cada semestre.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà.

Durada

Inici: 15 de març 2024.

Objectius

El màster en línia de Filosofia per als Reptes Contemporanis té per objectiu, com el seu nom indica, proporcionar les eines conceptuals i tècniques del pensament filosòfic crític, per poder aprofundir en l'anàlisi i la comprensió dels reptes socials, ambientals i polítics del nostre món.

Titulació obtinguda

Els títols de grau, màster universitari i doctorat que expedeix la UOC són títols universitaris oficials que tenen validesa a tot el territori espanyol i als països de l'espai europeu d'educació superior (EEES). La validesa en altres països dels títols universitaris oficials expedits per la UOC estarà determinada en cada cas per les lleis deducació de cada país.

Perspectives laborals

L'objectiu del màster és complementar la formació i/o l'experiència d'origen, desenvolupant competències que puguin ajudar l'alumnat en la promoció o l'obertura de nous itineraris professionals i intel·lectuals.
Màster Universitari de Filosofia per als Reptes Contemporanis (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X