Curs Professionalitzador de Nutrició Esportiva (UOC)

Curs
On-line
135 hores
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!
El curs en línia de Nutrició Esportiva pretén nodrir de professionals a un sector que des de ja fa uns anys creix de manera contínua. Cada vegada més esportistes no professionals es presenten a reptes i proves de llarg recorregut i fins i tot extremes, i per a això és necessària una planificació prèvia de l'alimentació i de l'entrenament. Els estudis de nutrició esportiva t'habiliten per a desenvolupar una alimentació adaptada a les necessitats de la competició i t'ajuden a millorar els resultats o a aconseguir els reptes proposats.
El curs de Nutrició Esportiva a distància ofereix una visió general sobre els aspectes més importants que cal tenir en compte en l'alimentació de l'esportista. És un acostament pràctic als esports amateurs amb exigència de professional. Estudiar nutrició esportiva en línia posa al teu abast tots els temes que generen dubtes als esportistes i s'aclareixen de manera senzilla i basant-se en les últimes evidències científiques sobre el rendiment i la nutrició.

Temari

Programa del curs en línia de Nutrició Esportiva
  • Conceptes bàsics: activitat física, exercici físic i condició física
  • Nutrients que aporten i no aporten energia
  • Característiques nutricionals dels aliments
  • Beneficis de l'activitat física
  • La importància d'una bona hidratació en l'exercici
  • Ajudes ergogèniques per a millorar el rendiment esportiu
  • L'alimentació segons el moment esportiu
  • L'alimentació de l'esportista vegetarià
  • Planificació d'un programa nutricional per a esportistes
  • Pautes de nutrició per a esportistes

Competències per a les quals et prepara el curs

Dissenyar el propi programa nutricional com a esportista que tingui en compte les característiques del mateix i el moment de la temporada en el qual es troba. Planificar una bona hidratació en diferents esports per a no produir problemes de salut. Determinar les ajudes ergogèniques que cal introduir per a millorar el rendiment esportiu i eliminar les substàncies que produeixin dopatge. Realitzar una alimentació saludable cobrint les necessitats bàsiques per a realitzar la pràctica de córrer (running). Poder planificar una alimentació adequada per a realitzar una prova popular d'entre 5 km, mitjana marató i una marató. Realitzar una suplementació d'ajudes ergogèniques fiables i factibles en realitzar una carrera.

Metodologia

Model formatiu de la UOC: Centrat en l'aprenentatge, la flexibilitat, l'accessibilitat i la col·laboració. Formació superior a la teva mesura: Tu tries les hores de dedicació i el contingut dels teus estudis.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Duració: 12 mesos. Data d'inici: 23 de febrer 2024.

Objectius

El curso Nutrición Deportiva es un curso de formación superior que capacita al titulado para poder identificar los aspectos más importantes que hay que tener en cuenta para personalizar la alimentación según las características y el tipo de prueba de un deportista, así como para poder identificar qué suplementos nutricionales pueden ser necesarios según las características de la competición.
Podrá tener una visión global de la alimentación antes, durante y después de la competición, y de como esta determina el rendimiento y la recuperación.

Titulació obtinguda

Els estudiants que superin el curs en línia rebran un Certificat de Formació Contínua en Nutrició Esportiva. Als estudiants que es matriculin en una titulació de grau de la UOC, se'ls farà el reconeixement acadèmic dels crèdits d'aquests cursos, en concepte de participació en activitats universitàries.

Borsa de treball

Borsa de Treball de la UOC: Ofertes de treball, informació pràctica, assessorament i molts avantatges més.

Tipus d'avaluació

40% Proves avaluació continua 33% Activitats dirigides 17% Treball individual 10% Treball final.
Curs Professionalitzador de Nutrició Esportiva (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede Central
Avinguda del Tibidabo, 39-43 08035 Barcelona
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Cursos més populars
X