Descripció

Aquest curs ofereix una formació teòrica i pràctica completa sobre la gestió en els processos de Valoracions, Taxacions i Peritatge Judicial, i proporcionar els criteris, coneixements i habilitats necessàries per gestionar, desenvolupar, controlar i integrar qualsevol procés de valoració, Taxació i Peritatge Judicial.


Temari del curs

  • Drets Reals.
  • Llei d'enjudiciament civil.
  • Valoració per Comparació de Mostres.
  • Urbanisme.
  • Capitalització de Rendes.
  • Cost per Reposició i Valor del terreny.

Competències per a les que et prepara el curs


Realitzar operacions de taxació i valoració en projectes de gran complexitat, conceptes financers, mètodes de valoració, marc legal i conjuntura del mercat.

Determinar el risc i rendibilitat de projectes immobiliaris.

Realitzar informes, dictàmens i peritatges immobiliàries en l'àmbit privat i assessorar en procediments judicials i administratius en els quals es requereixi la intervenció d'un perit judicial: subhastes, litigis per herències o divorcis, proves pericials, procediments executius, etc.

Assessor en matèria de valoracions immobiliàries en empreses d'intermediació i compravenda en tot tipus de béns immobles: terrenys rústics, habitatge lliure i de protecció oficial, locals, etc.

Valorar immobles per a tot tipus de finalitats: assegurances, transmissions patrimonials, compravenda d'empreses, inventaris, herències, particions, préstecs personals, etc.

Titulació obtinguda

Un cop superat el curs rebràs el diploma de Estudios de Empresa en Perit Judicial Immobiliari reconegut per associacions professionals que et permetin exercir una professió amb garanties.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Perit Judicial Immobiliari

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Perit Judicial Immobiliari