Perit Judicial Immobiliari

Consulteu el preu
Sol·licita informació
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Perit Judicial Immobiliari
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
200 hores
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs ofereix una formació teòrica i pràctica completa sobre la gestió en els processos de Valoracions, Taxacions i Peritatge Judicial, i proporcionar els criteris, coneixements i habilitats necessàries per gestionar, desenvolupar, controlar i integrar qualsevol procés de valoració, Taxació i Peritatge Judicial.

Temari

  • Drets Reals.
  • Llei d'enjudiciament civil.
  • Valoració per Comparació de Mostres.
  • Urbanisme.
  • Capitalització de Rendes.
  • Cost per Reposició i Valor del terreny.

Competències per a les quals et prepara el curs

Realitzar operacions de taxació i valoració en projectes de gran complexitat, conceptes financers, mètodes de valoració, marc legal i conjuntura del mercat. Determinar el risc i rendibilitat de projectes immobiliaris. Realitzar informes, dictàmens i peritatges immobiliàries en l'àmbit privat i assessorar en procediments judicials i administratius en els quals es requereixi la intervenció d'un perit judicial: subhastes, litigis per herències o divorcis, proves pericials, procediments executius, etc. Assessor en matèria de valoracions immobiliàries en empreses d'intermediació i compravenda en tot tipus de béns immobles: terrenys rústics, habitatge lliure i de protecció oficial, locals, etc. Valorar immobles per a tot tipus de finalitats: assegurances, transmissions patrimonials, compravenda d'empreses, inventaris, herències, particions, préstecs personals, etc.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Titulació obtinguda

Un cop superat el curs rebràs el diploma de Estudios de Empresa en Perit Judicial Immobiliari reconegut per associacions professionals que et permetin exercir una professió amb garanties.
Perit Judicial Immobiliari
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Campus i seus: Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Paseo Fabra i Puig, 10-12 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X