Postgrau en SEO i Social Media per a Comunicadors

1033 Persones estan visitant aquest curs
Preu 2.650 €
Sol·licita informació
Barcelona School of Management UPF
Postgrau en SEO i Social Media per a Comunicadors
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
15 crèdits
Preu 2.650 €

Descripció

l Postgrau en SEO i Social Media per a Comunicadors et prepara perquè facis front al món de la comunicació digital, tant des de la perspectiva de l'ús de les xarxes socials com de les aplicacions tecnològiques.
Durant el curs coneixeràs con funcionen els cercadors i les xarxes socials principals des del punt de vista tècnic i el de l'usuari. Sota el guiatge d'experts professionals, aprendràs a crear i gestionar campanyes online a les principals plataformes publicitàries i, mitjançant l'ús d'eines i tècniques analítiques, en faràs el seguiment i n'optimitzaràs els resultats. El curs també incideix de manera especial en els aspectes pràctics dels continguts del web i et permetrà elaborar un projecte real de creació i seguiment d'una identitat digital (corporativa, personal o de producte).

Temari

Mòdul 0. Introducció
Mòdul I. SEO
Mòdul II. SEM
Mòdul III. social Media
Mòdul IV. E-mail-màrqueting

Treball Final (150 hores no lectives)
Treball de posicionament d'una campanya de comunicació digital.

* La informació publicada pot estar subjecta a canvis.

 

Destinataris


El Postgrau en SEO i Social Media per a Comunicadors s'adreça principalment a graduats que vulguin adquirir habilitats i competències digitals en l'àmbit del màrqueting digital, Internet i les xarxes socials, i també a professionals de la comunicació o el màrqueting que vulguin actualitzar els seus coneixements amb les darreres tendències de comunicació digital.

Requisits

  • Titulats universitaris o graduats amb títol propi d'universitat.
  • Així mateix, podran accedir al procés de selecció altres candidats sense la titulació universitària requerida, en virtut dels seus mèrits acadèmics i professionals, i del lloc de treball que ocupin.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes: 03 octubre 2018 (per confirmar) Fi de programa: 13 març 2019 (per confirmar)

Objectius

Preparar els futurs participants per fer front al món de la comunicació digital, tant des de la perspectiva dels usos socials com des de la perspectiva tecnològica, facilitant un ús àgil i eficaç de les tecnologies de la comunicació amb les que hauran d'estar cada vegada més en contacte per a l'exercici de la seva activitat.
Partint d'aquest objectiu principal, el objectius derivats són:
  • Dotar l'estudiant de coneixements sobre el funcionament de la web i de les principals xarxes socials, tant des de una perspectiva d'usuari com tècnica.
  • Capacitar l'estudiant per crear i gestionar campanyes online, dotant-los amb coneixements de gestió de comunitats web i de les principals plataformes publicitàries associades.
  • Oferir un ampli ventall d'eines i tècniques analítiques que permetin fer un seguiment de les diferents actuacions online, optimitzar els processos i extreure'n conclusions.

Titulació obtinguda

Curs de postgrau en SEO i Social Media per a Comunicadors expedit per la Universitat Pompeu Fabra.

Perspectives laborals

De forma general el curs capacitarà per accedir a sortides professionals relacionades amb el màrqueting digital: D'una banda, el curs de postgrau facilitarà l'accés a diverses especialitats júnior relacionades amb la comunicació digital, especialment totes aquelles relacionades amb la gestió de campanyes online de Social Media i / o relacionades amb els àmbits de la publicitat o l'optimització en cercadors. En perfils amb experiència en el sector, el programa consolidarà coneixements que permetin optar a llocs relacionats amb temes d'analítica de màrqueting digital, com Expert en canals digitals, Social Media Optimizer, Lead Màrqueting Specialist, Expert en SEO o Expert en SEM. En perfils sènior, el postgrau pot ser un complement per a responsables d'estratègia digital com Affiliate Marketing Manager, Digital Marketing Manager, Mobile Marketing Manager, Social Media Manager o Digital Product Manager.

Promocions

  • Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.
  • ajudes externes
  • Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.

 

Horari

Horari: Dilluns i dimecres de 18.30 a 21.30 h
Postgrau en SEO i Social Media per a Comunicadors
Barcelona School of Management UPF
Campus i seus: Barcelona School of Management UPF
Barcelona School of
Balmes, 132-134 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X