Programa Superior en Direcció d'Empreses turístiques

1038 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Ostelea Distància
Programa Superior en Direcció d'Empreses turístiques
Sol·licita informació
Postgrau
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
29 crèdits
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

Actualment al nostre país el sector turístic és un dels motors bàsics del desenvolupament econòmic i de creació d'ocupació, tant el que prové d'empreses relacionades directament amb el sector com d'empreses l'activitat de les quals està vinculada d'alguna manera al sector del turisme o al turista com a possible client.
La intenció del Programa en Direcció d'Empreses Turístiques és donar resposta a aquest plantejament i donar a conèixer els diferents àmbits del sector del turisme i les tendències més noves.
Amb l'objectiu que els/les participants al programa desenvolupin competències per a la direcció i gestió d'empreses relacionades amb el sector turístic, s'abordaran les diferents àrees funcionals de l'empresa, amb el focus sempre posat al sector i al/la possible client a qui s'adreça el negoci.
El primer bloc vol oferir una visió general del sector i una reflexió estratègica sobre l'empresa. El segon bloc se centra en el màrqueting i en el turista entès com a consumidor: què defineix els/les consumidors/es avui i com poder arribar-hi i, sobretot, com satisfer les seves expectatives. Al tercer mòdul s'enfoquen els aspectes relacionats amb la gestió de l'empresa: des de temes comptables bàsics o de gestió de persones i de sistemes fins a eines per a la gestió empresarial. Al quart bloc, a més a més d'oferir-se una panoràmica sobre les noves tendències del sector, es detallen les claus per posar en pràctica un nou servei. Per acabar, es treballen les competències orientades al desenvolupament d'habilitats personals i professionals dels participants.

Temari

  • Mòdul 1. Orientació a l'empresa turística
  • Mòdul 2. El mix del màrqueting i el turista com a consumidor
  • Mòdul 3. Direcció de recursos
  • Mòdul 4. Disseny de productes i serveis
  • Mòdul 5. Eines de desenvolupament professional

Requisits

Per matricular-se en aquest programa superior cal disposar del títol de Batxillerat o de Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

  • Coneixement del sector turístic: Com familiaritzar-se amb els diferents àmbits i situar el posicionament de l'empresa al sector.
  • Aplicació del màrqueting al sector: Entendre els aspectes decisius del màrqueting aplicat al sector, satisfer les expectatives del turista com a consumidor i els principals canals de comunicació i promoció.
  • Gestió de recursos: Dominar els aspectes i les eines principals de gestió dels recursos d'una empresa (comptable, gestió de persones...).
  • Disseny de productes i serveis: Desenvolupar la creativitat i la innovació a la indústria i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant els participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en empreses d'organització d'esdeveniments o en àrees de Protocol institucions.
  • Habilitats directives: Desenvolupar les habilitats directives necessàries d'un gestor/a global d'empreses del sector turístic per aconseguir que els membres del teu equip realitzin un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació: El títol de Programa Superior en Direcció d'Empreses Turístiques per Ostelea, Tourism Management School. El títol de Programa Superior en Direcció d´Empreses Turístiques per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Promocions

Beques, finançament i ajudes disponibles.
Programa Superior en Direcció d'Empreses turístiques
Ostelea Distància
Campus i seus: Ostelea Distància
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X