Programa Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància / online)

1045 Persones estan visitant aquest curs
Preu 5.100 €
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Programa Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància / online)
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
Preu 5.100 €

Descripció

El Programa Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes -PDMV- ofereix una visió global de la gestió del departament comercial i de màrqueting, aportant els coneixements necessaris per al desenvolupament professional, incorporant nombrosos exemples pràctics del mercat nacional i internacional.
Les noves estratègies i tendències del màrqueting influeixen sobre la demanda d'una forma eficient i innovadora. Conèixer-és tenir la clau per desenvolupar polítiques de màrqueting flexibles, i orientables en funció dels possibles escenaris del mercat.

Temari

  • Estratègia Empresarial
  • Màrqueting
  • Màrqueting mix
  • Venda personalitzada i gestió d'equips

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

El model a distància - en línia d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i IL3 - UB es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. El Programa s'estructura al voltant de set grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa: Assessor docent actiu Casos Pràctics Simuladors Pla de Màrqueting Campus Virtual Mòduls en línia Aula de debats i anàlisi

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE+ UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.

Beca Excel · lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.
Programa Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X