Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (distància / online)

1034 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (distància / online)
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

El Programa Superior en Direcció de Recursos Humans -PDRH- proporciona els coneixements pràctics necessaris per a desenvolupar amb èxit les competències demandades en un professional dels Recursos Humans.
El programa s'adreça especialment a professionals de petites i mitjanes empreses, que solen tenir un dèficit important en aquesta àrea en no disposar d'un departament específic de recursos humans.
L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après.

Temari

  • Direcció estratègica de Recursos Humans
  • Gestió de persones
  • Negociació i comunicació a les organitzacions
  • Eines de RRHH
  • Eines de desenvolupament professional

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

El model a distància - en línia d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i IL3 - Universitat de Barcelona es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. El Programa s'estructura al voltant de set gran eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa: Assessor docent actiu Casos Pràctics Simuladors Pla de Recursos Humans Campus Virtual Mòduls en línia

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE+ UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.

Beca Excel · lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Sí.
Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X