Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Sistemes Intel·ligents Interactius

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Màster
Presencial
60 Crèdits
3.079,8 €

Descripció

Les tecnologies emergents del futur proporcionaran tant interactivitat com intel·ligència. El màster en Sistemes Intel·ligents Interactius (MIIS) s'adreça a totes dues tendències, i se centra en el disseny, l'anàlisi i el desenvolupament d'agents i de robots que puguin interactuar de manera intel·ligent amb els humans i amb altres agents; agents que puguin percebre, planificar, actuar, aprendre i comunicar-se.

 


Els professors del màster són científics de renom mundial en l'àmbit de la intel·ligència artificial, la robòtica, l'aprenentatge automàtic, la interacció en llenguatge natural i la intel·ligència web. Els estudiants aprendran sobre els llenguatges, els models i els algorismes dels sistemes intel·ligents interactius, i estaran exposats a la recerca de primer nivell en aquest àmbit.


 


El màster té un caràcter tècnic, i es dóna per fet que l'alumne està familiaritzat amb el llenguatge de les matemàtiques i les ciències de la computació.


Veure més

Temari del curs

Estructura
 
El programa està orientat a la recerca, i s'estructura en tres trimestres, en els quals els estudiants han de cursar 30 crèdits d'assignatures obligatòries, 10 crèdits d'assignatures optatives i 20 crèdits corresponents al projecte de recerca.
 
Continguts
 
Aprenentatge automàtic (Gabor Lugosi; primer trimestre)
Sistemes autònoms (Hector Geffner; primer trimestre)
Robòtica mòbil (Vladimir Estivill; primer trimestre)
Metodologia de recerca (primer trimestre)
Interacció en llenguatge natural (Leo Wanner; segon trimestre)
Intel·ligència web (Ricardo Baeza; segon trimestre)
Optativa 1 (segon trimestre)
Projecte de recerca (tercer trimestre)
Optativa 2 (tercer trimestre)
 
Les dues assignatures optatives es poden escollir de l'oferta següent: Temes Avançats en Sistemes Intel·ligents Interactius, Neurociència Computacional, Interacció Home-Màquina, Processament de Vídeo i Imatge, Jocs i Entreteniment, Disseny d'Interfície, Psicologia i Ciència Cognitiva, Reconeixement de Patrons i Disseny d'Algorismes. Les assignatures optatives s'imparteixen un trimestre a l'any i depenen de si hi ha prou nombre d'alumnes inscrits.
 
Projecte de recerca i pràctiques
 
Els estudiants han de desenvolupar un projecte de recerca en el context d'un dels grups de recerca de la Universitat Pompeu Fabra. Com a part del seu treball, els estudiants poden fer una estada de pràctiques en un d'aquests grups de recerca o en empreses del sector.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Capacitat d'incorporar la intel·ligència i la interactivitat a un ampli ventall d'aplicacions, com per exemple, videojocs, webs, fabricació i robòtica, etc

Destinataris


El màster té un caràcter marcadament tècnic, i es dóna per fet que els estudiants ja tenen coneixements de llenguatge matemàtic i d'informàtica. Per poder accedir al màster els estudiants han de tenir una titulació en Ciències de la Computació, Informàtica, Matemàtiques, Física o enginyeries, o bé han de tenir una formació similar.


Idiomes en què s'imparteix

Anglès

Horari/Torn

De setembre a juny.

Places

25

Durada

1 any acadèmic

Lloc on s'imparteix el curs

Campus de la comunicació- Poblenou

Objectius

proporcionar als alumnes una base sòlida de models i algoritmes per a l'anàlisi, el disseny i el desenvolupament de sistemes interactius intel·ligents.

Titulació obtinguda

Màster en Sistemes Intel·ligents Interactius

Perspectives laborals

Web: aplicacions intel·ligents a la web
Videojocs: aplicacions intel·ligents a la indústria dels videojocs
Processament de dades intel·ligents: professionals d'extracció de dades
Agents cognitius per a les persones d'edat avançada
Tecnologies i aplicacions futures emergents
Acadèmics: recerca en agents intel·ligents que interactuen amb humans i altres agents

Promocions


Beques i ajuts


Alguns dels centres de recerca o de les empreses que col·laboren amb el màster ofereixen ajuts de col·laboració. Per a més informació sobre aquests ajuts consulta la web acadèmica del programa.


Preu

3.079,8 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Sistemes Intel·ligents Interactius

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Sistemes Intel·ligents Interactius