Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Acte de lliurament II Premi Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2009

El passat dijous 12 de novembre a les 19 h s'ha portat a terme l'acte d'entrega del II Premi Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional a la sala el Foyer del Palau de la Música Catalana de Barcelona.


  • Deixa el teu comentari
  • Valora
El II Premi Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional ha comptat amb el suport dels Departaments d’Educació; Treball; Innovació, Universitats i Empresa i Acció Social i Ciutadania, de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, la Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España (COPOE), el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), DEP Consultoria Estratègica, ITWorldEdu, Manpower i la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, també han estat patrocinadors de l’acte.


Així mateix, també el Ministerio de Educación ha mostrat el seu suport amb l'assistència de la Sra. Àngels Alegre, Subdirectora General d'Atenció a l'Estudiant d'Orientació i Inserció Laboral, que va acudir en nom de la Sra. Mercè Chacón, Directora general de Formació i Orientació Universitària de la Secretaria general d'Universitats del Ministeri. També la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona han mostrat el seu interès amb l'assistència de diferents personalitats.

Una de les novetats del II Premi Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional ha estat la ponència realitzada pel Sr. Miquel Àngel Prats, Director del CETEI (Centre de Tecnologies Ituarte) de la Fundació Joan XXIII, sota el títol "Reflexions sobre TIC i Orientació a la societat xarxa”.

Com a cloenda de l'acte, representants dels Departaments d'Educació, d'Innovació, Universitats i Empresa i Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya han realitzat un parlament sobre la rellevància de l'orientació acadèmica i professional en el context actual. En primer lloc, el Sr. Josep Ribas i Seix, Director general d'Universitats del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, s'ha centrat en la importància de l'orientació acadèmica dins del procés d'accés a la universitat. Seguidament, el Sr. Jaume Graells i Veguin, Director general de l'Educació i el Batxillerat del Departament d'Educació, ha reflexionat sobre l'orientació acadèmica i professional com a eina de prevenció contra l'abandonament escolar i, finalment, el Sr. Eugeni Villalbí, Secretari general de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania, ha apostat pels joves i la seva formació.

Deixa el teu comentari