<br/><br/><br/>Miquel Àngel Prats

18/11/2009

Es maestro, psicopedagogo y doctor en Pedagogía por la Facultad de Psicología, Ciencias de la Educación y del Deporte Blanquerna de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.
Actualmente, es el Director del CETEI (Centro de Tecnologías Ituarte) de la Fundación Joan XXIII y profesor de Nuevas Tecnologías Aplicadas a la Educación e investigador de la Universidad Ramon Llull, miembro del Grupo de Investigación PSiTIC y responsable de la línea de investigación "EduTic" de lo mismo. A lo largo de su vida profesional, ha compaginado la actividad académica universitaria con la divulgativa en diferentes medios de comunicación. Ex-vocal de Comunicación del Colegio de Pedagogos de Catalunya, es también colaborador del Proyecto Edu21 y de Infonomía.
8 Comentaris
Narcís Cisquella Vigatà
Fa 10 anys i 2 mesos
Documentació,materials,video de la ponencia. salutacions 1@braçada Narcís
Narcís
Fa 10 anys i 2 mesos
Crec que tenim que baixar al seu nivel…??? Provar la Nintendo 3D, APARELLS DIGITALS, JOCS..i desprès transmetre els nostres coneixaments, vivències,” Moltes vegades per decorar els sentiments és suficiente mirar des de l’estimació tot allò que forma part de les postres vivències.) aportación personal ,ncv,reflexionar,investigar,pensar, tranquilitat,seguritat............................................... ..............fins aquí un 15% de les 2h. Pausa. Personal –invvestigació del Ponent.
Narcís
Fa 10 anys i 2 mesos
El coneixement aquesta enllaunat avui en dia. (Dins d'una llauna)!! EL FUTUR ÉS LLIURE La tecnologia a vingut per quedar-se i per arrossegar. És la primera vegada que una generació de petits / es sap més de tecnologia digital que nosaltres, De lògica tecnològica nosaltres no sabem, ells sí, an nascut amb el telèfon, l'ordinador, vídeo jocs digitals ... al cul. En el rol professor-alumne, professional és la primera vegada que aquesta generació de petits saben més que nosaltres, Exemple: nosal
Narcís
Fa 10 anys i 2 mesos
Estem en una Revolució Tecnologia Digital constant "" intensa ""... fluida, / hipnòtica /? Això ’últinm és aoportación personal ... Revolucions culturals. • Parlarrrr… • Escriptura • Impremta • Tecnologia Informàtica Digital Es comentava sobre la impremta que era una màquina del dimoni? Deien i ara que?. No parlarem, tot estarà escrit, bla, bla ... Escriure: Aplicant conceptes informàtics i digitals permeten potenciar treballs, per escriure bé, i amb bolígraf. Que futur ens espera "L
Nar6
Fa 10 anys i 2 mesos
Benvinguda, salutacions i presentació On som, qui de vosaltres té mòbil, si fa quinze anys aguiar digués que d'aquí a quinze anys 15 anys fariem informàtica digital comunicar per telèfon sense fil, telèfon per davant una cançó reconeix l'autor o grup de cantants, Black berry, enviar missatges, rebre missatges, una wifi per connectar altres aparells inforàticos, digitals ..., amb 32 hores de bateria i que la mida d'un telèfon seria com una caixa de llumins d'abans de la guerra o com un paquet de
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou