Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Premi Educaweb.<br/> El Premi de l'Orientació<br/> acadèmica i professional<br/>per excel-lència

Notícia

Aquest és el 2n any que Educaweb.com celebra aquest guardó i que ha estat tot un èxit d'assistència i participació.


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
L'acte de lliurament dels premis Entrega de guardons El jurat

Aconseguir que l'Orientació acadèmica i professional sigui la protagonista per un dia no és senzill, però gràcies al II Premi d'Orientació Acadèmica i Professional, Educaweb.com ho ha aconseguit.

Aquest és el 2n any que Educaweb.com converteix el Palau de la Música Catalana de Barcelona en el punt de trobada de tots els professionals de l'educació, la formació i el treball i, més concretament, dels de l'orientació acadèmica i professional.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és compartir experiències i fer pinya per tal de conscienciar la societat de la importància de l'orientació acadèmica i professional com a eina contra el fracàs escolar i l'abandonament universitari prematur, entre d'altres.

Tenint en compte el context actual, Educaweb.com ha ampliat les modalitats del Premi d'Orientació acadèmica i professional i n'ha inclòs dues de noves: TIC i orientació i Orientació laboral.

El nombre de projectes presentats aquest any ha estat d'un total de 23, procedents d'arreu de l'Estat: Aragó, Astúries, Catalunya, Comunitat Valenciana, La Rioja, Madrid i Múrcia.

Després de 10 anys d'experiència en el món de l'orientació acadèmica i professional, treballant per a més de 100 escoles i ajuntaments del País, Educaweb.com va crear l'any 2008 el Premi d'Orientació Acadèmica i Professional amb motiu de la celebració del seu 10è Aniversari, per tal d'impulsar l'orientació acadèmica i professional i promoure, tant a nivell institucional com indivdual, els diferents projectes ja existents i també l'elaboració de nous.

La creació d'aquest guardó ha estat una aposta clara d'Educaweb.com per tots els professionals que a l'igual que nosaltres pensen que "L'orientació acadèmica i professional és una eina clau per aconseguir la plena realització de la persona...
Deixa el teu comentari