Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Selectivitat s'endarrereix una setmana a Catalunya

Notícia

  • 19/01/2011

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb.com
Els exàmens de Selectivitat es realitzaran entre el 15 i el 17 de juny de 2011 a Catalunya, una setmana després del que és habitual. En canvi, tal i com recull e Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCGC), la segona convocatòria es durà a terme els dies 6, 7 i 8 de setembre, com s’havia fet fins ara.

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) ha acordat que les preinscripcions de l’alumnat procedent de Batxillerat es faran entre el 23 de febrer i el 7 de març i aquests podran formalitzar la matrícula entre el 25 de maig i el 6 de juny. En canvi, els candidats que es presentin per lliure podran preinscriure’s del 9 al 21 de febrer.

A més del canvi de dates, aquest any serà el primer que els estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) que vulguin accedir a la universitat realitzin el mateix examen específic per pujar nota que l’alumnat de Batxillerat. Aquest examen té com a objectiu garantir la igualtat de condicions d’accés dels titulats en FP respecte a la resta d’estudiants.

L’ordre ministerial precisa que el contingut dels temaris dels exàmens específics serà "l’establert per al currículum de les matèries de modalitat de son de Batxillerat, d’acord amb la distribució realitzada per les administracions educatives".

En la secció de continguts d’Educaweb.com podràs trobar tota la informació sobre la selectivitat 2011.
Deixa el teu comentari