Educaweb convoca la IV edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional

Redacció d'Educaweb.com
14/02/2011

Educaweb obre la convocatòria per a la IV edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, amb l'objectiu de visibilitzar els projectes, materials i experiències que es realitzen a l'estat i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.

Descarrega't les bases en format pdf

Tenint en compte que l'àmbit de l'orientació és molt ampli, el Premi Educaweb se centra en el concepte de l'orientació acadèmica i professional com a procés d'acompanyament en la presa de decisions al llarg de tota la vida formativa i professional. Es prestarà especial atenció als projectes presentats que tractin l'orientació a qualsevol etapa vital (Primaria, ESO, Batxillerat, FP Inicial, universitat, formació d'adults, etc.); TIC i orientació; orientació laboral i emprenedoria; orientació i aprenentatge-servei, etc.

Podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, professors, mestres, tutors, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions, que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. Els projectes rebuts s'organitzaran en funció de dues categories:
El termini de presentació dels originals acaba el 30 de juny de 2011. Si vols més informació pots enviar un mail a: premi@educaweb.com

Aquesta iniciativa va sorgir al 2008 en motiu de la celebració del 10è Aniversari d'Educaweb, portal de referència per a professionals, estudiants i centres educatius i especialitzat en la prestació de serveis d'orientació professional a institucions, centres de formació i persones individualment.

Si estàs interessant en patrocinar els Premis pots posar-te en contacte amb nosaltres per conèixer les condicions: publi@educaweb.com
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou