Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb convoca la IV edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb.com
Educaweb obre la convocatòria per a la IV edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, amb l'objectiu de visibilitzar els projectes, materials i experiències que es realitzen a l'estat i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.


Tenint en compte que l'àmbit de l'orientació és molt ampli, el Premi Educaweb se centra en el concepte de l'orientació acadèmica i professional com a procés d'acompanyament en la presa de decisions al llarg de tota la vida formativa i professional. Es prestarà especial atenció als projectes presentats que tractin l'orientació a qualsevol etapa vital (Primaria, ESO, Batxillerat, FP Inicial, universitat, formació d'adults, etc.); TIC i orientació; orientació laboral i emprenedoria; orientació i aprenentatge-servei, etc.

Podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, professors, mestres, tutors, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions, que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. Els projectes rebuts s'organitzaran en funció de dues categories:
  • Categoria A: Projectes presentats per institucions, organitzacions o centres educatius que s'estiguin realitzant durant el curs 2010/2011 o anteriors.
  • Categoria B: Projectes presentats per professionals individualment que s'estiguin realitzant durant el curs 2010/2011 o anteriors.
  • Categoria C: Projectes elaborats per orientadors i professionals de l'educació menors de 35 anys i que encara no s'hagin aplicat.
El termini de presentació dels originals acaba el 30 de juny de 2011. Si vols més informació pots enviar un mail a: premi@educaweb.com

Aquesta iniciativa va sorgir al 2008 en motiu de la celebració del 10è Aniversari d'Educaweb, portal de referència per a professionals, estudiants i centres educatius i especialitzat en la prestació de serveis d'orientació professional a institucions, centres de formació i persones individualment.

Si estàs interessant en patrocinar els Premis pots posar-te en contacte amb nosaltres per conèixer les condicions: publi@educaweb.com
Deixa el teu comentari