Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Fes-te seguidor d'Educaweb.cat al Facebook i guanya un Dossier d'Informació Acadèmica!

Novetat Educaweb

  • 18/05/2011

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb.com
Educaweb.cat sorteja un Dossier d'Informació Acadèmica 2011 entre tots els seguidors de la pàgina al Facebook.

dossier d'informació acadèmica El Dossier és una publicació anual que recull un ampli ventall de continguts d'informació acadèmica i professional de Catalunya: sobre el batxillerat, la formació professional, la universitat, els ensenyaments artístics, etc.. És una eina informativa i de consulta, editat en paper, destinada a facilitar la informació necessària per a la presa de decisions acadèmiques i formatives.

Tant si ets un jove que necessita orientació, com un professional de l’educació o l’orientació que busques una eina que t’ajudi a portar a terme la teva tasca, ara tens l’oportunitat d’aconseguir gratuïtament el Dossier d’Informació Acadèmica 2011! Fes-te fan d'Educaweb.cat al Facebook i participa en el sorteig que es farà el proper 30 de maig de 2011.

T'hi esperem!

   http://www.facebook.com/pages/Educawebcat/142424482491765
Deixa el teu comentari