Fes-te seguidor d'Educaweb.cat al Facebook i guanya un Dossier d'Informació Acadèmica!

Redacción de Educaweb.com
18/05/2011

Educaweb.cat sorteja un Dossier d'Informació Acadèmica 2011 entre tots els seguidors de la pàgina al Facebook.

dossier d'informació acadèmica El Dossier és una publicació anual que recull un ampli ventall de continguts d'informació acadèmica i professional de Catalunya: sobre el batxillerat, la formació professional, la universitat, els ensenyaments artístics, etc.. És una eina informativa i de consulta, editat en paper, destinada a facilitar la informació necessària per a la presa de decisions acadèmiques i formatives.

Tant si ets un jove que necessita orientació, com un professional de l’educació o l’orientació que busques una eina que t’ajudi a portar a terme la teva tasca, ara tens l’oportunitat d’aconseguir gratuïtament el Dossier d’Informació Acadèmica 2011! Fes-te fan d'Educaweb.cat al Facebook i participa en el sorteig que es farà el proper 30 de maig de 2011.

T'hi esperem!

   http://www.facebook.com/pages/Educawebcat/142424482491765
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou