Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El termini per a la IV edició de los Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional acaba el 30 de juny

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb.com

El termini per a la presentació d'originals de la IV edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional acaba el 30 de juny. Participa!

 

 

Tenint en compte que l'àmbit de l'orientació és molt ampli, el Premi Educaweb se centra en el concepte de l'orientació acadèmica i professional com a procés d'acompanyament en la presa de decisions al llarg de tota la vida formativa i professional. Es prestarà especial atenció als projectes presentats que tractin temes com l'orientació a qualsevol etapa vital (Primaria, ESO, Batxillerat, FP Inicial, universitat, formació d'adults, etc.); TIC i orientació; orientació laboral i emprenedoria; orientació i aprenentatge-servei, etc.

Podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, professors, mestres, tutors, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions, que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. Els projectes rebuts s'organitzaran en funció de dues categories:

  • Categoria A: Projectes presentats per institucions, organitzacions o centres educatius que s'estiguin realitzant durant el curs 2010/2011 o anteriors..

  • Categoria B: Projectes presentats per professionals individualment que s'estiguin realitzant durant el curs 2010/2011 o anteriors

  • Categoria C: Projectes elaborats per orientadors i professionals de l'educació menors de 35 anys i que encara no s'hagin aplicat.

El termini de presentació dels originals acaba el 30 de juny de 2011. Si vols més informació pots enviar un mail a: premi@educaweb.com

 

Deixa el teu comentari