El termini per a la IV edició de los Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional acaba el 30 de juny

Redacción de Educaweb.com
15/06/2011

El termini per a la presentació d'originals de la IV edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional acaba el 30 de juny. Participa!

 

Descarrega't les bases en format pdf
 

Tenint en compte que l'àmbit de l'orientació és molt ampli, el Premi Educaweb se centra en el concepte de l'orientació acadèmica i professional com a procés d'acompanyament en la presa de decisions al llarg de tota la vida formativa i professional. Es prestarà especial atenció als projectes presentats que tractin temes com l'orientació a qualsevol etapa vital (Primaria, ESO, Batxillerat, FP Inicial, universitat, formació d'adults, etc.); TIC i orientació; orientació laboral i emprenedoria; orientació i aprenentatge-servei, etc.

Podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, professors, mestres, tutors, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions, que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. Els projectes rebuts s'organitzaran en funció de dues categories:

El termini de presentació dels originals acaba el 30 de juny de 2011. Si vols més informació pots enviar un mail a: premi@educaweb.com

 

Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou