Educaweb amplia el termini de presentació de projectes als Premis d'Orientació Acadèmica i Professional fins al 15 de juliol

Redacció d'Educaweb
01/07/2011

Educaweb ha ampliat el termini de presentació de projectes als Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional fins al 15 de juliol de 2011, degut a les peticions dels usuaris, especialment dels centres educatius que han de fer front al final del curs.

De moment, en aquesta quarta edició s'han presentat projectes de diverses comunitats autònomes com: Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia, La Rioja, Madrid, Murcia i País Basc.

La finalitat d'aquest certamen és potenciar l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes aquelles experiències, projectes i materials innovadors relacionats amb aquest àmbit i duts a terme per docents, orientadors, tutors i equips psicopedagògics.

Aquesta iniciativa va sorgir en motiu de la celebració del 10º Aniversari d'Educaweb.com, portal de referència per a professionals, estudiants i centres educatius i especialitzat en la prestació de serveis d'orientació professional a institucions, centres de formació i a persones individualment. L'edició 2011 espera consolidar el certamen com una forma de reconeixement i impuls per als projectes d'orientació.

La decisió del jurat es farà pública durant el tercer trimestre de 2011. Des de Educaweb animem als professionals, institucions, centres... de totes les comunitats autònomes a enviar les seves propostes.

Si vols més informació pots enviar-nos un e-mail a premi@educaweb.com

Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou