Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El cercador de cursos d'Educaweb al Diari Ara

Novetat Educaweb

A través del cercador de formació d'Educaweb el periòdic català pretén acostar als seus lectors tota l'oferta formativa, tant reglada com no reglada, existent a Catalunya.


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


El Diari Ara incorpora a la seva edició digital el cercador de cursos d’Educaweb.cat. A través d’aquest nou servei el periòdic català pretén acostar als seus lectors tota l'oferta formativa, tant reglada com no reglada, existent a Catalunya.

Educaweb.cat va nàixer l’any 2010 amb la voluntat de donar resposta a la necessitat de la societat catalana de comptar amb un portal d’orientació acadèmica i professional on es reculli tot l’espectre de l’oferta formativa del país. Actualment Educaweb.cat compta amb un total de 4.000 centres registrats i 7.000 cursos de tot Catalunya.

A més a més de la recerca de formació, estructurada per tipus de curs i tema, a Educaweb.cat també es pot cercar per centres, des de la seva ubicació fins a l’oferta formativa. Una altra opció és sol·licitar més informació sobre els estudis desitjats al centre en qüestió.

 

Deixa el teu comentari