El cercador de cursos d'Educaweb al Diari Ara

Redacción de Educaweb
04/07/2011

El Diari Ara incorpora a la seva edició digital el cercador de cursos d’Educaweb.cat. A través d’aquest nou servei el periòdic català pretén acostar als seus lectors tota l'oferta formativa, tant reglada com no reglada, existent a Catalunya.

Educaweb.cat va nàixer l’any 2010 amb la voluntat de donar resposta a la necessitat de la societat catalana de comptar amb un portal d’orientació acadèmica i professional on es reculli tot l’espectre de l’oferta formativa del país. Actualment Educaweb.cat compta amb un total de 4.000 centres registrats i 7.000 cursos de tot Catalunya.

A més a més de la recerca de formació, estructurada per tipus de curs i tema, a Educaweb.cat també es pot cercar per centres, des de la seva ubicació fins a l’oferta formativa. Una altra opció és sol·licitar més informació sobre els estudis desitjats al centre en qüestió.

 

Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou