Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Qestudio, nou membre de l'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals

Novetat Educaweb

Qestudio s'ha inscrit com amembre de l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Redacción de Educaweb

Qestudio, com a publicació digital gratuïta d’orientació acadèmica i professional per a joves,  forma part des d’enguany de l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG).

Després de 4 anys, Qestudio ha decidit adherir-se a la xarxa de l’ACPG gràcies a la gran activitat que des de 1997 està portant a terme aquesta entitat com a interlocutor entre la premsa gratuïta i digital i la població. Així mateix amb aquesta subscripció, Qestudio pretén gaudir dels avantatges que una associació com aquesta ofereix, des de l’intercanvi d’experiències professionals, opinions i suggeriments entre tots els editors, fins el desenvolupament de plataformes amb eines i recursos que contribueixen a millorar els sistemes de gestió i la qualitat dels mitjans.

Deixa el teu comentari