Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb falla la 4a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb ha fallat la 4ª edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional, una iniciativa que té com a objectiu mostrar els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat Español i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.

D'entre els 35 projectes d'orientació acadèmica i professional presentats el jurat donarà a conèixer els guanyadors de la categoria individual, el qual rebrà 1.000 euros; de la institucional, que obtindrà un any de publicitat al portal d'Educaweb, i de la nova categoria per a menors de 35 anys amb projectes no aplicats, durant l'acte que se celebrarà el 8 de novembre en el Palau de la Música Catalana (Barcelona).

La menció especial aquest any recau al programa de TVE2 Aquí hay trabajo, emès de dilluns a divendres a les 9.30 h. Aquesta és la segona vegada que es fa lliurament d'aquest guardó, la finalitat del qual és reconèixer el treball realitzat per una empresa, organització, institució, centre o administració. La menció, fora de concurs, distingeix al programa per la seva trajectòria i esforç en la divulgació de l'orientació acadèmica i professional, per la qualitat dels seus continguts sobre recerca d'ocupació i per la vocació de servei a la societat donant resposta als dubtes que els teleespectadors plantegen via telemàtica o telefònica.

Els patrocinadors

Aquesta edició, com a novetat, els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional compten amb el patrocini de l'Abacus, cooperativa especialitzada en la distribució de productes dels àmbits educatiu i cultural des de l'any 1968, i de l'empresa anglosaxona Cascaid, dedicada des de 1969 a proporcionar software d'informació, assessorament i orientació acadèmica i professional.

Altres entitats col·laboradores dels Premis Educaweb són: l'Asociación Internacional para la Orientación Educativa y Profesional (AIOSP); AULA, Salón Internacional del Estudiante y de la Oferta Educativa, organitzat per IFEMA; la Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España (COPOE), que agrupa a 19 entitats territorials; Ctecno, Cercle Tecnològic de Catalunya, fundació la finalitat de la qual és fomentar i consolidar la tecnologia; DEP Institut, gabinet d'estudis sociològics gràcies al qual es va crear el portal Educaweb l'any 1998; Manpower, una de les empreses de serveis de selecció i treball temporal més importants; l'ITWorldEdu, l'esdeveniment sobre TIC i Educació impulsat per CETEI-Fundació Joan XXIII; la Setmana de la Formació i el Treball, organitzada per Fira de Barcelona; i la Universitat de Barcelona (UB).

Si vols assistir a l'entrega dels premis pots enviar-nos un mail a: premi@educaweb.com


Deixa el teu comentari