Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

T' interesa el Navegador d'estudis i professions (NEPTU)? Prova'l gratis 15 dies

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb ofereix als centres educatius i als professionals de Catalunya la possibilitat de provar gratuïtament durant 15 dies l'aplicatiu NEPTU.

NEPTU (Navegador d’estudis i professions per a tu)  és un servei online de recursos d'informació i orientació acadèmica i professional. El seu objectiu és facilitar la informació necessària per conèixer i familiaritzar-se amb l'oferta formativa i professional, contribuint així a la planificació de l'itinerari formatiu dels joves. L'ús d'aquesta eina a l'aula es pot complementar amb una activitat dirigida a joves i adults, duta a terme per una orientadora i d'una hora de durada.

Entre les característiques de NEPTU destaquen:

1.- És un aplicatiu multiusuari
2.- Els recursos que pots trobar en ell són multidestinatari (tècnics, i docents, joves, famílies, etc.)
3.- Requereix tenir un ordinador amb connexió a Internet.
4.- Permet incorporar recursos específics locals del municipi o zona d'influència.
5.- Permet tenir un registre de la freqüència d'ús dels usuaris.

Per poder comprovar les funcionalitats i valorar les oportunitats que brinda aquest aplicatiu com a recurs per treballar l'orientació a l'aula, pots registrar-te en el següent formulari i gaudir de 15 dies d'ús gratuït. Una vegada omplert, et farem arribar el nom d'usuari i contrasenya per accedir a NEPTU.
Deixa el teu comentari
Veure comentaris