Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb i la Federació CATformació arriben a un acord de col·laboració

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb i la Federació Empresarial Catalana de la Formació (Federació CATformació) han arribat a un acord de col·laboració a partir del qual, els centres associats a la federació, podran inserir la seva oferta formativa al cercador de cursos d'Educaweb. A més a més, es portaran a terme accions de comunicació, difusió i màrqueting.

La Federació Empresarial Catalana de la Formació (Federació CATformació) és una organització empresarial de l'àmbit de la formació a Catalunya. La seva finalitat és fomentar la unitat dels empresaris del sector, garantint la qualitat de la formació, defensant els interessos dels centres privats dedicats a la formació i representant, davant la administració, institucions i organismes autonòmics, estatals i internacionals, els interessos dels seus associats.

Entre els avantatges que ofereix als seus associats destaca el servei d'assessorament i informació (atenció telefònica, documentació, notícies, jornades, etc.), el servei de convenis i descomptes i per últim, els programes de formació permanent.


Firma del acuerdoJaume Cortadellas, Secretari General de CATformació i Josep Lluís Segú, Director General d'Educaweb, signen l'acord de col·laboració

Per la seva part, Educaweb és el portal d'orientació especialitzat en el sector de l'educació, la formació i el treball de referència a tot l'estat. Creat fa més de 12 anys, Educaweb ha aconseguit destacar-se com a instrument essencial per a la recerca d'informació i formació amb més de 75.000 recursos acadèmics. A més, és el punt de trobada dels professionals de l'educació i, en concret, de l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional. L'any 2010, neix Educaweb.cat, un espai únic per a tots aquells que volen formar-se i orientar-se a Catalunya. El portal recull l'oferta educativa catalana, tant reglada com no reglada, de tots els nivells, àmbits i sectors.
Deixa el teu comentari