Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Últims dies per incloure publicitat al Dossier d'Informació Acadèmica 2012

Novetat Educaweb

  • 09/01/2012

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb
Educaweb està preparant una nova edició del Dossier d’Informació Acadèmica. Es tracta d'un llibre molt útil i fàcil d'utilitzar que conté la informació descriptiva del sistema educatiu a Catalunya (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, PQPI, universitat…) així com recursos i consells per facilitar l'autoconeixement i contribuir al fet que els lectors puguin triar el seu itinerari formatiu i professional de forma òptima.

dossier d'informació acadèmica El llibre va dirigit a estudiants, famílies, professionals de l'educació i l'orientació i a centres i estarà disponible a través d'Educaweb i en el Saló de l’Ensenyament, a l'estand de  Serveis d'Informació i Orientació a l'Estudiant que gestiona Educaweb per encàrrec de la Fira de Barcelona.

Educaweb t'ofereix la possibilitat que el teu centre aparegui en un anunci d'una pàgina a color en el dossier. Si estàs interessat a inserir publicitat en aquesta publicació pots posar-te en contacte amb el departament de publicitat a través d'aquest formulari o ben enviant un correu electrònic a l'adreça: publi@educaweb.com Tens de termini fins al 16 de gener de 2012. Aprofita l'oportunitat!


Deixa el teu comentari