Últims dies per incloure publicitat al Dossier d'Informació Acadèmica 2012

Redacción de Educaweb
09/01/2012

Educaweb està preparant una nova edició del Dossier d’Informació Acadèmica. Es tracta d'un llibre molt útil i fàcil d'utilitzar que conté la informació descriptiva del sistema educatiu a Catalunya (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, PQPI, universitat…) així com recursos i consells per facilitar l'autoconeixement i contribuir al fet que els lectors puguin triar el seu itinerari formatiu i professional de forma òptima.

dossier d'informació acadèmica El llibre va dirigit a estudiants, famílies, professionals de l'educació i l'orientació i a centres i estarà disponible a través d'Educaweb i en el Saló de l’Ensenyament, a l'estand de  Serveis d'Informació i Orientació a l'Estudiant que gestiona Educaweb per encàrrec de la Fira de Barcelona.

Educaweb t'ofereix la possibilitat que el teu centre aparegui en un anunci d'una pàgina a color en el dossier. Si estàs interessat a inserir publicitat en aquesta publicació pots posar-te en contacte amb el departament de publicitat a través d'aquest formulari o ben enviant un correu electrònic a l'adreça: publi@educaweb.com Tens de termini fins al 16 de gener de 2012. Aprofita l'oportunitat!


Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou