Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Aprofita el 10% de descompte en el servei d'orientació d'Educaweb

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Tens el Carnet Jove? Vius a Catalunya? Si és així, aprofita't d'un nou avantatge que et porta Educaweb: un 10% en el seu servei presencial d'atenció individual per a tots els joves d'entre 14 i 29 anys.

L'activitat consisteix, en un primer moment, en un treball d'anàlisi del perfil individual, a través d'entrevistes, la realització de qüestionaris i de proves psicotècniques, per a valorar les alternatives formatives o laborals més adequades per a tu. Posteriorment, es realitzaran sessions d'informació i resolució de dubtes relacionats amb la tria.
 
Es tracta d'un servei destinat a la resolució de dubtes concrets relacionats amb els àmbits de formació i/o el treball. La sessió es realitza en el nostre centre de recursos, a partir de diferents materials d'informació i d'indicacions i assessorament efectuat per l'orientadora. Si vols contactar amb Educaweb per obtenir més informació pots enviar-nos un mail a orientacio@educaweb.com

El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que, des de l'any 1986, té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves oferint i promocionant serveis, propostes i avantatges en diferents àmbits, entre els quals destaca la cultura i la mobilitat internacional.

 
Deixa el teu comentari