Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Fira Guia't orientarà als joves del Vallès Oriental

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Del 7 al 9 de març se celebrarà en Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers (Barcelona) la 3a edició de la Fira Guia’t, la finalitat de la qual és orientar i mostrar la formació professionalitzadora que existeix a la comarca del Vallès Oriental.

 La fira estarà organitzada per Xarxa TET (Xarxa Transició Educació Treball del Vallès Oriental) en col·laboració amb Educaweb i està dirigida, especialment, a l'alumnat de 4t de l'ESO i Batxillerat, que requereixen orientació sobre les opcions acadèmiques existents pel que fa a formació professionalitzadora i les seves sortides laborals.
 
Fira Guia’t mostrarà les sortides professionals i la formació adequada per a cada professió. Els visitants podran accedir lliurement al recinte a través de visites concertades per part dels centres educatius i participar en les activitats que es realitzen: taula rodona sobre els sectors estratègics, xerrades dirigides a famílies o tallers d'orientació.

 Cada jornada s'iniciarà amb una xerrada-col·loqui que tractarà temes com: la mobilitat, una xerrada amb diferents actors de la formació professional (alumnat i ex alumnes, professorat i empresaris) i l'empreneduria.
 
A més, també es posen a disposició dels visitants ordinadors perquè puguin auto-orientar-se a través de l'aplicatiu NEPTÚ.

Si vols més informació pots enviar un mail als serveis d'orientació d'Educaweb: orientacion@educaweb.comDeixa el teu comentari